Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

ITM verifică decesul șefului Sanepid Gorj. Era la serviciu când a început totul!

Încă o instituție anchetează moartea lui Adrian Dobrin, fostul șef al Sanepid Gorj, răpus la numai 48 de ani în urma infecției cu coronavirus. Acesta a ajuns la spitalul din Târgu Cărbunești în control, la secția de Terapie Intensivă. Se simțea obosit, iar medicii de acolo i-au măsurat saturația de oxigen. Era redusă, așa că i-au făcut testul Covid. A fost pozitiv, astfel că a fost internat. După câteva zile starea lui s-a agravat, sâmbătă s-a luat decizia transferării la un spital din București. Numai că pe drum s-a ars o siguranță și aparatul de ventilat din ambulanță nu a mai funcționat. Echipajul a trecut pe ventilare mecanică, dar după nici trei ore bărbatul a murit în spitalul din Rm Vîlcea.

Pentru că totul a început în timpul serviciului, Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj a început o anchetă.

„Din primele verificări efectuate de către inspectorii de muncă, s-a constatat faptul că Dobrin Adrian Virgil, angajat al Direcției de Sănătate Publică Gorj, se afla la Spitalul de Urgență Târgu-Cărbunești pentru îndeplinirea sarcinilor de serviciu. Potrivit articolului 27, alineatul 1, litera a) din Legea securităţii şi sănătăţii în muncă numărul 319/2006, cu modificările și completările ulterioare, angajatorul are obligaţia să comunice evenimentul, de îndată, Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj. (...) După cercetarea evenimentului, inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj vor stabili împrejurările și cauzele care au determinat producerea acestuia, precum și măsurile care se impun a fi luate în perioada următoare”, a menționat George Octavian Romanescu, inspector șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj.

Vizualizări: 1,268

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: