Târgu Jiu: Mozaicul veneţian, cârpit de primărie

Ca să mai ia puţin ochii cetăţenilor din Târgu Jiu, acum în preajma sărbătorilor, municipalitatea a trecut la cârpeli de primăvară. Aşa se face că o porţiune de trotuar din zona centrală este acum peticită de angajaţii de la Edilitara, cetăţenii fiind nevoiţi să facă jaloane printre marcaje, dat fiind faptul că sunt foarte multe gropi de astupat.

Angajaţii de la Edilitara lucrau ieri de zor la astuparea gropilor din „mozaicul veneţian” aflat pe trotuarul ce străbate porţiunea de la sensul giratoriu din zona statuii lui Tudor Vladimirescu spre complexul Parâng, de-a lungul străzii Unirii. Şi cum gropi nu sunt puţine, iar după finalizarea cârpelilor spaţiul a fost marcat de muncitori, circulaţia în zonă s-a desfăşurat cu greutate, oamenii fiind nevoiţi să se strecoare printre marcaje. Autorităţile locale spun că este vorba de o măsură de moment şi că în sezonul estival vor înlocui vechiul paviment cu pavele .”E trotuarul cu mozaicul veneţian, deocamdată fac reparaţiile acestea temporare până vom schimba tot trotuarul cu pavele. Băieţii de la Edilitara lucrează, mozaicul este foarte vechi, au apărut probleme după iarnă, vom face aşa cum avem pe toate bulevardele, înlocuim tot ce este uzat şi vechi. Pregătim trotuarul de sărbători să fie circulabil. Am început cu reparaţiile să depăşim perioada asta, că numai ce a început sezonul”, a declarat Marius Ionescu, directorul tehnic al Primăriei Târgu Jiu.  

Pavimentul din zona cu pricina nu a fost niciodată schimbat de autorităţile locale din Târgu Jiu, acesta existând încă din anii ’80, iar acum se impune schimbarea lui. 

Vizualizări: 209

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: