Tătaru merge pe mâna directorilor mai tineri la spital

Gigel Capotă, Daniela Fotescu, Corina Ratcu şi Daiana Brânzan au fost instalaţi ieri în funcţiile de director financiar-contabil, director Îngrijiri, director tehnic şi administrativ şi director medical, în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu Jiu. Propunerile au fost făcute de managerul interimar al unităţii, Tiberiu Tătaru.

Prin numirea noului comitet director, alţii şi-au pierdut funcţiile. Printre cei schimbaţi sunt directorul medical Vasile Stănculete şi directorul economic Dumitru Vienescu. Tot începând de ieri s-a schimbat şi asistentul medical coordonator al Ambulatoriului integrat al SJU. Asistenta Violeta Vintilescu a înlocuit-o pe Rodica Trăistaru. Managerul interimar al spitalului, Tiberiu Tătaru, spune că are încredere în profesionalismul noilor directori adjuncţi.  “Eu nu am avut niciun fel de reproş la adresa vechilor directori, doar că eu consider că era nevoie de o întinerire a comitetului director”, a declarat Tiberiu Tătaru, managerul interimar al SJU.

Managerul spitalului a spus că a făcut aceste propuneri după ce s-a consultat cu Colegiul Medicilor Gorj şi cu aparatul de specialitate al Consiliului Judeţean Gorj. A mai spus că nu a consultat Sindicatul Sanitas deoarece preşedintele acestuia, Valentin Popa, se afla în concediu de odihnă.

Ce spun noii directori

Noul director financiar-contabil, Gigel Capotă, spune că şi-a dorit să revină la Gorj după ce preţ de câteva luni a lucrat în Capitală pentru ANAF.  “Atenţia mea în perioada următoare va fi aceea de a asigura criteriile de performanţă conform legii, pentru serviciile furnizate. Experienţă am pentru că am lucrat, am fost director economic la Uzina Mecanică Sadu, contabil şef la Garda Financiară. La Bucureşti am lucrat la Direcţia Generală a Finanţelor Publice”, a declarat Gigel Capotă.  

Daiana Doina Brânzan, noul director medical, a fost timp de 9 ani medic primar radiologie şi imagistică medicală. “Am acceptat acest post de director medical, deşi ştiu că va fi o muncă grea. O muncă dificilă, din dorinţa de a contribui la o cât mai bună funcţionare a spitalului pentru realizarea de servicii medicale cât mai bune şi pentru o relaţie medic-pacient din ce în ce mai bună”, a spus Daiana Doina Brânzan.

Daniela Fotescu, noul director Îngrijiri, timp de 24 de ani şi-a desfăşurat activitatea la Ambulatoriul spitalului, în Laboratorul de Explorări Funcţionale. “Sper ca mult mai multe lucruri bune să se întâmple în acest spital, de la o imagine mai bună a spitalului, o comunicare bună interpersonală la orice nivel, cu salariaţii noştri în primul rând, pacientul să fie mai mulţumit”, a comentat Daniela Fotescu. 

De la munca pe partea financiară, Corina Ratcu a trecut acum pe partea administrativă. “Este un lucru nou, dar cu această echipă sper să realizăm lucruri mult mai bune”, a spus noul director Tehnic, Administrativ şi de Patrimoniu.

Vizualizări: 363

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: