Taximetrist, ameninţat de patron

La începutul acestei săptămâni, postul de televiziune Gorj Tv vă prezenta cazul unui taximetrist bătut de patronul lui pentru doi litri de benzină. Şoferul a depus plângere la poliţie împotriva angajatorului şi este deranjat de faptul că poliţiştii nu i-au dat număr de înregistrare, însă poliţiştii susţin că aceasta există. Patronul nu recunoaşte că şi-a bătut angajatul şi crede că acesta vrea să obţină bani de la el.

Victor Peptan are 31 de ani şi lucra pe taxi doar de câteva zile. Duminică de dimineaţa el a ajuns la spital susţinând faptul că a fost bătut de patronul lui pentru doi litri de benzină. Când a ieşit din spital, târgujianul a mers la poliţie să depună plângere împotriva angajatorului şi este deranjat de faptul că nu i s-a dat număr de înregistrare. Mai mult decât atât, bărbatul se teme pentru siguranţa şi viaţa lui pentru că primeşte ameninţări de la patron. „ Am depus plângere imediat după ce am ieşit din spital, dar nu au vrut să-mi dea număr de înregistrare sau să mi-l spună. Patronul mă ameninţă că are relaţii şi pile şi nu va păţi nimic. Mie mi-a spus să plec din Târgu Jiu, imi e frică de viaţa mea când plec de acasă”.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj susţin că plângerea există şi are şi număr de înregistrare cu data de 20 a acestei luni. „ Plângerea a fost înregistrată de pe data de 20 octombrie, iar reclamantul poate solicita oricând numărul de înregistrare al plângerii”, a declarat Daniel Tică, purtător de cuvânt la Poliţie.

Contactat telefonic, patronul firmei de taxi, Doru Licărete, susţine că nu şi-a bătut angajatul şi nici nu are de ce să-l ameninţe. El consideră că bărbatul vrea să obţină bani de la el în vreme de criză. „Şi eu pot să depun o plângere pentru că nu l-am bătut şi nici nu l-am ameninţat că nu am de ce. Dar pe timp de criză poate are nevoie de bani şi vrea să-i obţină de la mine”.

Victor Peptan şi-a scos şi certificatul medico-legal şi aşteaptă să vadă ce măsuri vor fi luate în acest caz.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: