Teapă online! Un târgujian a primit o cutie de lapte în locul unui filtru de aer

Un tânăr din Târgu Jiu s-a ales cu o cutie de lapte în urma unei comenzi pe un site de licitaţii online. Andrei Iacobescu a comandat un filtru de aer pentru maşină, dar a primit o cutie de lapte. Tânărul a depus plângere la poliţie împotriva vânzătorului.

Andrei Iacobescu a comandat de pe contul pe care îl are fratele său pe site-ul de licitaţii online www.okazii.ro un filtru de aer pentru maşina personală. Era vorba de o piesă second hand care, dacă este achiziţionată nouă, ar putea costa chiar de trei ori mai mult. În data de 23 august, Andrei a câştigat licitaţia pentru produsul pe care îl scosese spre vânzare o persoană din judeţul Ilfov, contra sumei licitate de 110 lei. După ce au căzut la înţelegere, i-a transmis datele de contact pentru a-i livra produsul. În data de 25 august acesta l-a trimis prin Poşta Română. Ieri Andrei a ridicat coletul mult aşteptat şi mare i-a fost mirarea când l-a deschis şi a văzut o cutie de lapte şi câteva ziare. “Am ridicat coletul şi când l-am desfăcut am găsit o cutie de lapte şi nişte ziare mototolite, probabil pentru a ajunge la gramajul filtrului. Valoarea lui era de 110 lei. Vânzătorul, după ce l-am sunat, a zis că să îi cer scuze pentru că l-am abordat cu “amice” pe forumul produsului şi apoi îmi va trimite şi filtrul. A zis că a făcut acest lucru ca să-mi arate că e şmecher. Nu cred că l-am jignit abordându-l aşa”, a declarat Andrei Iacobescu.

PLÂNGERE

Pentru ca nimeni să nu mai aibă parte de astfel de infracţiuni online, fratele lui Andrei, Cristian, utilizatorul siteului, a depus plângere la poliţie. „Am luat hotărârea să fac plângere la poliţie, nu datorită valorii produsului, bani pe care i-am achitat la primirea lui, ci pentru ca acest individ să nu mai prostească oamenii, dar şi datorită aroganţei pe care a arătat-o atunci când l-am sunat după ce am primit coletul”, a precizat adolescentul. Chiar şi aşa, acesta spune că nu va renunţa să cumpere lucruri de pe site-uri de licitaţii online.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: