Protest în Piaţa Prefecturii

O parte din membrii Obştii Muntele Runcu au protestat ieri în faţa Prefecturii Gorj. Oamenii au venit în Piaţa Prefecturi cu pancarte prin care îşi arătau nemulţumirile legate atât de justiţia din Gorj cât şi de vechea conducere a obştii, care a făcut o serie de ilegalităţi, susţin oamenii. Oamenii au venit cu plase de documente şi.. o cruce. Reprezentanţii protestatarilor au discutat şi cu prefectul Liviu Andrei în speranţa că vor rezolva ceva.

Aproximativ 20 de persoane, membre ale Obştii Muntele Runcu au protestat ieri în faţa Prefecturi Gorj, în speranţa că li se va face dreptate. „Vechea conducere a Obştii, care a fost constituită ilegal a vândut drepturile noastre şi pădurile la o societate comercială fără să aibă dreptul să facă acest lucru. E prevăzut în lege. Nici măcar nu au consultat adunarea. Este o ilegalitate pe care au făcut-o printre multe altele. Acum obştea are o nouă conducere şi nu vor să ne dea o serie de documente şi nici să elibereze sediul în care stau acum fără nici un drept. Noi vrem să se facă dreptate şi să terminăm cu aceşti mafioţi. Au vândut multe bunuri pe care obştea le deţinea”, spune unul dintre protestatari.

SPRIJIN

Cinci dintre protestatari au prezentat situaţia cu care se confruntă Obştea Muntele Runcu şi prefectului Liviu Andrei, care le-a promis că va analiza lucrurile. „Prefectul va dispune verificarea celor sesizate de către instituţiile abilitate”, a spus Alina Iordăchescu, purtător de cuvânt Prefectura Gorj.

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: