Telenovela “Mazilu vs. Fugaru” continuă cu un nou episod calomnios

Atacurile dintre primarul liberal din Târgu Cărbuneşti, Mihai Mazilu, şi fostul viceprimar, democrat-liberalul, Ion Fugaru ating, din nou, limitele calomniei. Deşi ambii susţin că nu mai vor să răspundă acuzaţiilor, înainte de a se abţine mai aruncă un cuvânt injurios. Nebun şi nevertebrat sunt ultimele jigniri cu care s-au “cadorisit” cei doi.

Astfel, serialul continuă cu cel mai recent episoade, în care liberalul Mihai Mazilu l-a făcut pe Fugaru, nebun. Primarul din Tg-Cărbuneşti a spus că internarea subalternului său la Psihiatrie, după demiterea din funcţia de viceprimar, nu face decât să confirme evidenţa. “ Un om care îţi face 36 de reclamaţii, a contestat 11 hotărâri de consiliu local, a trimis Corpul de Control al Prefectului, atât la judecătorie, cât şi la poliţie, o mulţime şi o mulţime de probleme, ăla nu e sănătos, fapt confirmat, că în momentul demiterii s-a internat la Psihiatrie.” , a spus Mazilu despre Ion Fugaru.

Preşedintele organizaţiei Târgu-Cărbuneşti a PD-L, fostul viceprimar Ion Fugaru, s-a arătat obosit de lupta cu Mazilu şi a precizat că a hotărât să nu mai răspundă acuzaţiilor liberalului, însă nu înainte de a-i mai da o replică. Astfel, Fugaru a spus că nu-i mai răspunde unui nevertebrat. ”M-am hotărât să nu-i mai răspund acestui om care a dovedit că nu are coloană vertebrală, un nevertebrat!”, a spus Fugaru.

Da’... banii?! Unde-s banii?

Mai mult, Fugaru îl întreabă pe Mazilu ce a făcut cu banii publici, iar Mazilu îl întreabă pe locuitorul Cărbuneştiului de ce e rău-platnic şi nu-şi achită dările la bugetul local. În acest timp Ion Fugaru sesizează poliţia cu privire la unele “derapaje controlate” ale primarului din Cărbuneşti, acuzat că ar arunca banul public pe apa sâmbetei, ba mai mult că ar băga în buzunar unele comisioane percepute la atribuirea unor lucrări. În timp ce Fugaru cere justificări pentru banii comunităţii, Mazilu, îl întreabă pe democrat-liberal de ce nu-şi plăteşte dările la stat. Primarul din Cărbuneşti spune că Fugaru are o datorie de 40 de milioane de lei la bugetul local, reprezentând taxe şi impozite locale şi îi recomandă să-şi achite datoriile. În schimb, Fugaru spune că refuză să plătească respectivii bani deoarece primarul are obiceiul de a băga banii publici în buzunarul propriu. Şi pentru că banu-i ochiul dracului, încheiem episodul cu obişnuitul “va urma”.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: