Temă pentru primarul din Motru, în prima zi de școală

Surpriză pentru bunica de 83 de ani care lucrează și acum ca femeie de serviciu la grădinița din satul Leurda, din Motru. Tanti Sofia Chițoran a primit un aspirator care să-i ușureze munca. Darul a venit de la primarul Gigel Jianu care nu a plecat fără să primească o „temă” de la cel mai vârstnic angajat din învățământ: să repare asteriala de la grădiniță.

„Nu v-am văzut niciodată! Bine ați mai venit pe la mine!”, așa l-a primit tanti Sofia pe edilul Gigel Jianu. „Pentru munca matale, v-am adus un ajutor”, a fost mesajul edilului pentru bătrâna de 83 de ani care face curat în grădinița de la Leurda.

După ce i-a mulțumit, bătrâna i-a cerut sprijinul primarului Jianu, să repare asteriala de la grădiniță pentru că, în unele zone, s-a rupt: „Mulțumesc mult! Dar vă rog ceva: pentru streașina aia, să ne dați un om”.

Gigel Jianu a plecat cu promisiunea că va face reparațiile de care este nevoie la grădinița din Leurda. Pentru tanti Sofia Chițoran, a început un nou an școlar pe care îl aștepta cu bucurie. “Am putere. Am venit și în timpul vacanței. Am săpat de patru ori aici în grădină. Vin și acum să fac curățenie. Îmi place aici nespus, cu copiii”, a mărturisit bătrâna.

Chiar dacă a fost vacanță, femeia a trecut des pe la grădiniță. S-a îngrijit de curte și de clădire ca și cum acolo ar fi casa ei. „A fost prezentă din prima zi de grădiniță. De la 1 septembrie, a venit să facă și curățenie. A fost ajutată de nora dânsei, de nepoată, și-a făcut datoria. Este curățenie. Am primit vizita domnului primar și ne-a adus un aspirator pentru tanti Sofia, să-i ușureze munca”, a declarat educatoarea Marcela Udrea, la Radio Târgu Jiu.

Vizualizări: 3,887

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: