Temelescu, convins că echipa a doua merge spre promovare

Viorel Temelescu crede că echipa a doua are toate şansele de a promova dacă va continua în acelaşi ritm din cantonament.

Vicepreşedintele Viorel Temelescu şi secretarul general Daniel Băloi au apreciat prestaţia bună a tinerilor din lot, foştii juniori ai clubului fiind mult peste aşteptările antrenorilor şi în cazul celor de la prima echipă şi la echipa a doua. În lotul echipei Pandurii au fost cooptaţi patru tineri care au fost testaţi la meciurile amicale, Rada, Tătaru, Avramescu şi Diaconu. Alţi doi jucători aflaţi în atenţia antrenorului Ciobotariu sunt Pleaşcă şi Vlăduţi care au evoluat doar pentru echipa a doua în Stagiul din Antalya.

 „Echipa a doua s-a pregătit bine. Sunt copii cuminţi şi asta e cel mai important. S-au pregătit bine în Turcia şi au avut şi ei rezultate bune în amicale. Echipa a doua dacă merge în ritmul acesta va promova”.

Tătaru şi Rada îi pot înlocui pe Martinovic sau Chibulcutean

 „Cel mai mare câştig al stagiului din Antalya e promovarea tinerilor care au avut ocazia să joace la echipa mare. În special cuplul de fundaşi centrali Rada şi Tătaru au avut evoluţii destul de promiţătoare şi sunt tineri pe care cred că ne vom putea baza pe viitor”, a concluzionat secretarul general Daniel Băloi care a fost prezent la meciurile din Antalya. Chiar dacă nu au experienţa celor din echipa mare, cei doi fundaşi centrali prezintă garanţii pentru a putea evolua pe viitor la echipa mare, după cum a precizat antrenorul Ciobotariu.

Vicepreşedintele USMO, Viorel Temelescu crede că tinerii de la Pandurii s-au descurcat bine şi au fost peste aşteptările conducerii şi antrenorilor: „Tinerii din lot sunt peste aşteptările noastre. Rada, Tătaru, Diaconu şi Avramescu au făcut un stagiu bun. Dacă ne ajută Dumnezeu şi în primele cinci etape scoatem 12 puncte în mod sigur în partea a doua a returului vor fi încercaţi şi aceşti tineri. Şi aceşti copii sunt concurenţi pentru titularizare, Tătaru şi Rada au jucat şi ei destul de bine şi pot să ia locul lui Martinovic sau Chibulcutean. Antrenorii de la ambele echipe au folosit toţi jucătorii pe care i-au avut în cantonament şi au fost mulţumiţi de tineri.”

Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: