Temerea lui Edi Iordănescu pentru CS Pandurii

Pandurii luptă să scape de retrogradare, în timp ce amatorii de la conducerea clubului se ocupă de suspendarea preşedintelui aducând în discuţie suspiciuni de blat, iar antrenorul Edi Iordănescu atrage atenţia că 14 jucători sunt la final de contract. Practic, în ceva timp Pandurii va rămâne fără jucători.

Pe 8 mai, Pandurii joacă un meci foarte important în calculul pentru evitarea retrogradării. „Întâlnim un adversar care vine să-şi joace ultima carte aici. Îmi doresc foarte tare şi sunt sigur că ne vom îndeplini obiectivul. Sper ca pasul decisiv să îl facem la acest joc cu Braşovul, după care în scurta perioadă de vacanţă pe care o avem să lucrăm, să punem mult accent pe organizarea şi pregătirea următorului sezon. Eu spun că vom reuşi să depăşim şi acest ultim obstacol, să luăm trei puncte şi să pregătim apoi finalul de sezon, ultimele trei etape plus Cupa Ligii", a afirmat antrenorul.

Pe de altă parte, într-o perioadă cu scandaluri, blaturi şi plângeri la Poliţie şi DNA, Iordănescu îşi numără jucătorii şi vede că rămâne fără fotbalişti. Antrenorul CS Pandurii Târgu Jiu, Edi Iordănescu, se teme că rămâne fără echipă pentru că mulţi jucători sunt la final de contract. „Sunt 13-14 jucători care sunt la final de contract şi pentru ei e greu să-şi găsească motivaţia. Ştim că 50% din aceşti jucători nu vor mai continua. Chiar mă bucură că majoritatea răspunde bine la antrenamente, pentru că haideţi să fim sinceri, când ai 13-14 jucători la final de contract în orice moment poate să spună am o problemă medicală, mă doare piciorul, îmi pare rău. Vă daţi seama în ce situaţie sunt eu şi staff-ul“, a declarat acesta în conferinţa de presă.

Antrenorul l-a dat exemplu pe atacantul lituanian Deivydas Matulevicius, care mai are trei săptămâni de stat la Pandurii. Antrenorul echipei gorjene a mai spus că noul preşedinte Mihai Stelescu a început discuţiile cu unii jucători pe care şi-i doreşte în continuare. Tehnicianul pandurilor spune că la momentul plecării în cantonament vrea să aibă echipa completă, nu ca data trecută când au venit jucători şi la finalul pregătirii.  

REFUZ

Edi Iordănescu a refuzat să comenteze acuzaţia de blat a acţionarilor la adresa lui Eugen Pîrvulescu, precizând doar că doreşte să se elucideze cât mai repede situaţia.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: