Teoriile postacilor USL

Mai mulţi tineri din USL prestează de dimineaţă până seara, din sediul PSD Gorj. Principalul job este să posteze mesaje pe site-ul pandurul.ro, sub tot felul de ip-uri de Caraibe, Honduras şi aşa mai departe. Aşa că, deşi au alt ip la fiecare postare, dacă cineva şi-ar pierde timpul, i-ar identifica pe postaci. Care sunt însă mult mai uşor de dibuit după mesaje.

Ca să le fac un favor, o să fac un scurt rezumat al mesajelor. Primul mesaj al postacilor este că Dan Diaconescu a făcut Gorjul de râs în toată ţara, dând la OTV toate mizeriile din Târgu Jiu. Că Diaconescu exagerează şi că arată doar partea goală a paharului, este adevărat, dar totuşi mizeriile arătate la televizor sunt cât se poate de reale. Ca ziarist m-am întâlnit de multe ori cu acest reproş din partea autorităţilor, eram de vină eu că arătam mizeria, nu primarul ăla care se face vinovat de existenţa mizeriei. Aşa şi postacii, gândesc mai degrabă ca un politician, decât ca un alegător, deşi scopul lor este acela de a manipula opinia publică. Şi atunci sfatul meu este să găsească nişte mesaje care să pară măcar că vin din sufletul alegătorului.

Un alt mesaj ar fi că ne deranjează spectacolele lui DD de pe Insuliţă. Unii nici nu pot să doarmă de la muzică, alţii spun că nu se duc că e frig şi bate vântul. Acum, eu nu cred că unul care nu se duce la spectacol că e frig, simte nevoia să o spună pe forum. Am rugat un IT-ist să mă ajute şi da, aveam dreptate, şi aceste mesaje sunt de la postaci.

Slabe şi postările alea, care vor să acrediteze ideea că jurnaliştii France Press au fost aduşi la Târgu Jiu pe banii lui Dan Diaconescu şi este normal să scrie ce vrea DD. Aloo, vorbim de France Press. Dar acum pe bune, chiar au venit băieţii de la France Press, că eu credeam că e una din glumiţele lui DD? Că dacă au venit, înseamnă că au mirosit ei ceva. Şi pentru o aşa agenţie de presă, nu campania lui DD e interesantă. Ştire pentru ei va fi doar dacă premierul în funcţie ar pierde alegerile în faţa unui politician de nişă, ca să zic aşa.

Tot de la postacii care au fost ieri de serviciu am mai reţinut una. Că Gorjul se află pe locul al treilea pe ţară la numărul de sesizări electorale din cauza circului pe care îl face DD în Gorj. Că dacă nu venea DD, acum era linişte, zice postacul. Mă, omul are dreptate, era o linişte de mormânt, că doar toate blaturile erau făcute.

Am reţinut totuşi o postare bună la articolul cu sondajul dat publicităţii de ARD Gorj, unde alianţa lor ar avea 38%. „Puneţi mă virgulă între 3 şi 8”, a spus plin de inspiraţie postacul de la USL. Foarte bună postarea, nu e singura, aşa că multă inspiraţie în continuare.

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: