Terenul de sport, la mare căutare printre localnicii din Turburea

Primăria comunei Turburea a finalizat terenul de sport din incinta Şcolii Poiana. Zilnic, zeci de localnici aleg să-şi petreacă timpul liber la fotbal. Din cauza aglomeraţiei, pasionaţii de sport fac programări pentru a se putea permite folosirea terenului de cât mai multe persoane. Autorităţile intenţionează să înfiinţeze o echipă de fotbal a comunei pe care să o înscrie în Campionatul Judeţean din toamnă.

Terenul de sport inaugurat recent de autorităţile de la Turburea este foarte solicitat de către localnici. Întrucât are gazon sintetic, nu numai tinerii sunt cei care aleg să-l folosească, foarte mulţi copii încearcă să profite de investiţia primăriei pentru a organiza diferite concursuri. „Terenul de sport este binevenit pentru noi tinerii. Dimineaţa nu ai loc de copii, iar după-amiaza trebuie să facem programări din cauză că sunt foarte mulţi cei care vor să folosească acest teren. Cred că este un lucru foarte bun că are gazon sintetic întrucât copiii nu se lovesc”, a declarat un tânăr.

Terenul de sport amenajat în curtea Şcolii Poiana are o suprafaţă de 800 mp şi a fost realizat cu fonduri din bugetul local. Investiţia a costat aproximativ 89.000 lei. Primarul comunei Turburea intenţionează să înfiinţeze o echipă de fotbal pe care să o înscrie în Campionatul Judeţean. „Avem foarte mulţi tineri în comună care sunt pasionaţi de fotbal. Intenţionăm să înfiinţăm o echipă de fotbal pe care să o înscriem în Campionatul Judeţean. Este vorba despre Asociaţia Ştiinţa Turburea. Până în anul 2010 a mai evoluat o echipă de fotbal a comunei, însă din lipsa fondurilor şi a bazei sportive şi-a suspendat activitatea”, a declarat Ion Bârcă, primarul comunei Turburea.

Pe lângă terenul de sport inaugurat recent, localnicii vor avea în curând şi o bază sportivă multifuncţională. „Lucrările la baza sportivă multifuncţională sunt finalizate în proporţie de 70-80%. Baza sportivă a fost realizată pe O.G. 7, iar valoarea ei este de 400.000 lei fără TVA. Aceasta este dotată cu vestiare, cabine de duş, centrală termică şi grupuri sanitare”, a mai precizat primarul Bârcă.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: