Termen prelungit de depunere a dosarelor pentru Directoratul CEO

Complexul Energetic Oltenia a anunțat că a prelungit termenul de depunere a candidaturilor pentru funcția de director în companie. Termenul limită inițial de depunere a dosarelor a fost 13 iunie, dar acesta a fost prelungit până pe 26 iunie.

Complexul Energetic Oltenia a decis prelungirea termenului de depunere a dosarelor până pe data de 26 iunie 2014, ora 16.00.  Compania mai anunță că cei care şi-au depus candidatura vor fi în continuare luaţi în considerare în cadrul procedurii de recrutare şi selecție fără a fi necesar ca aceştia să întreprindă vreo acţiune suplimentară. CE Oltenia a angajat o firmă de recrutare pentru găsirea a patru persoane care să conducă compania. Este vorba despre Divizia Minieră, Divizia Strategie Dezvoltare, Divizia Financiară şi Divizia Energetică, conduse acum de Daniel Antonie, Ion Petroniu, Maria Scurtu și Aurel Medințu. Potrivit unor surse, Maria Scurtu este singurul actual director care nu și-a depus dosarul pentru a rămâne pe post.

De asemenea, și-au mai depus candidaturile la Divizia Minieră foștii directori de la Societatea Națională a Lignitului Oltenia, Daniel Burlan şi Tiberu Trotea, dar și fostul director de la CE Rovinari, Gheorghe Leşu Daviţoiu.

Recrutarea se face de firmele Quest Advisors SRL și Transearch Internaţional SRL, dar decizia finală aparține CE Oltenia. Compania, şi nu firma de recrutare, va decide pe cine să intervieveze şi chiar poate să stopeze procesul de selecţie, se arată în anunţul de concurs postat pe site-ul CE Oltenia.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: