Terorizaţi zilnic cu telefoane de ameninţare

Conducerea Centrului Maternal, angajaţii, dar şi o mămică găzduită aici sunt terorizaţi de fostul soţ al femeii, care sună zilnic la centru. Acesta vrea să ia legătura cu fosta soţie şi dacă este refuzat începe să le adreseze celor care răspund la telefon cuvinte jignitoare. În fiecare zi bărbatul apelează numărul Centrului Maternal de peste 50 de ori şi a trecut chiar la ameninţări. Conducerea Centrului Maternal a făcut şi o plângere la poliţie împotriva bărbatului

În Centrul Maternal este găzduită o femeie cu patru copii, care a plecat de acasă din cauza tratamentelor rele la care era supusă de soţul ei. Ajunsă într-un sistem de protecţie socială, a constatat că nici aici nu are linişte din cauza soţului care îi creează numai problemele. Acesta sună zilnic la Centrul Maternal şi vrea să vorbească cu femeia, însă aceasta nici nu vrea să audă de el. Ar trebui să se întâlnească în zilele următoare la Tribunal, însă femeii îi este teamă pentru că a fost ameninţată cu moartea. ”Nu mai pot să trăiesc liniştită din cauza acestui om. Eu am plecat de acasă pentru că mă bătea, mă jignea şi mă scotea afară din casă cu copiii. Eu înţeleg că lui acum îi este greu fără mine şi fără copii, dar nu mai pot. Mă sună mereu aici la centru şi mă ameninţă că mă omoară când se va întâlni cu mine. Peste câteva zile am procesul de divorţ cu el şi îmi este frică să mă duc. Poate merge cineva cu mine de la centru”, a spus femeia.

Angajaţii au ajuns în culmea disperării

Nu doar femeia are de suferit din cauza bărbatului, ci şi angajatele centrului care zilnic sunt nevoite să răspundă la zeci de telefoane venite de la gorjeanul care le înjură şi le perturbă activitatea. ”Nu mai suportăm situaţia asta. Eu sunt terorizată de acest om. Zilnic primim peste 50 de telefoane de la el. De când începem programul şi până terminăm telefonul sună încontinuu. Fie că este treaz sau băut sună şi ne înjură, ne ameninţă. Nu închidem bine că sună din nou. La telefon trebuie să răspundem, că nu ştim cine sună. Eu nu mai suport situaţia asta. Nu pot să îmi fac treaba la serviciu din cauza acestui om”, a spus o angajată.

Conducerea centrului a făcut plângere la poliţie

Conducerea Centrului Maternal a făcut plângere la poliţie împotriva gorjeanului care şi-a terorizat soţia, dar şi pe angajaţii centrului. ”Noi am mai avut probleme cu partenerii mamelor din centru, dar aşa ceva nu ni s-a întâmplat niciodată. Omul ăsta ne sună în continuu la telefon să ne înjure şi să ne ameninţe. Eu am discutat cu el, dar degeaba. Am făcut plângere la poliţie, iar când soţia lui va merge în faţa instanţei pentru divorţ merg şi eu cu înregistrările telefonice pentru că îl am înregistrat. Aşa ceva nu este posibil”, a declarat Gheorghe Milosteanu.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: