Test nereuşit pentru Pandurii cu FK Baku

Pandurii a pierdut al doilea amical din stagiul de la Belek disputat luni seara în nocturnă pe un teren din complexul Susesi. Adversarul a fost unul net superior, azerii de la FK Baku, a patra clasată anul trecut în campionat. Aceştia s-au impus cu scorul de 1-0 după un joc pe care l-au dominat mai ales în prima parte a meciului când pe teren au fost doar jucători tineri sau recent transferaţi.

Petre Grigoraş a dorit să testeze toţi tinerii din lotul său şi de aceea a început meciul cu jucătorii veniţi recent la echipă, gen Horvat sau Neagu, cu tinerii promovaţi de la echipa a doua, dar şi cu cei doi atacanţi aflaţi în probe. Căpitan de echipă a fost desemnat Popete, el fiind şi cel mai experimentat jucător de pe teren în prima parte a meciului. În prima repriză antrenorul i-a trimis pe teren pe  Horvat – Popete, Tătaru, Rada, Neagu – Ciucur, Avramescu, Militaru, Cardoso – Stupic, Conrado. Până la pauză azerii deja conduceau pe tabelă în urma unei greşeli a portarului Horvat care, în minutul 30, a respins în faţă un balon de care a profitat marocanul Barakat Adnan care venit din alergare a şutat pe lângă portar.

În partea a doua au intrat pe teren o parte din jucătorii de bază şi cu mini improvizaţii, Grigoraş făcând unele reprofilări pe posturile unde jucătorii de bază au probleme medicale ori sunt menajaţi.

Brazilianul Cardoso a fost singurul care a rămas pe teren, devenind fundaş central  şi jucând alături de Lazar, Matei, Chiricheş, Grecu, Băcilă, Hidişan, Nistor, Cristea, Brata şi recent transferatul Lemnaru. Pandurii continuă pregătirea normal cu două antrenamente pe zi la Belez, ieri şi azi neavând meci programat. Mâine însă, de la ora 15:00, gorjenii se vor deplasa la Lara pentru a juca cu Metalurg Zaporoje din Ucraina.

Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: