Tichete valorice în schimbul electrocasnicelor vechi

O campanie de colectare a deşeurilor electrice şi electrocasnice se va desfăşura în zilele de 22 şi 23 noiembrie în municipiul Târgu Jiu. Acţiunea este organizată de Consiliul Judeţean, Serviciul Judeţean de Gestionare a Deşeurilor şi a Activităţilor de Salubrizare Gorj şi Asociaţia Environ. Târgujienii pot să scape astfel de frigiderele, maşinile de spălat, televizoarele, calculatoarele, cuptoarele cu microunde sau telefoane mobile pe care nu le mai utilizează. Acţiunea se va derula în intervalul orar 10:00-15:00.

„Persoanele interesate se pot programa la numerele de telefon 031/827.0000, 0253/216.132 sau la adresele de email: [email protected] sau [email protected], în intervalul 7-22 noiembrie, zilnic, între orele 8.00-16.30, fiind necesare următoarele precizări: tipul de aparatură la care se renunţă, zona de domiciliu, numărul de telefon pentru contactare în zilele desfăşurării campaniei, sau se pot înscrie direct pe listele de colectare la cortul care va fi instalat în Piaţa Prefecturii din municipiul Târgu Jiu pe toată durata derulării campaniei”, au anunţat reprezentanţii Consiliului Judeţean Gorj.

Participanţii la această campanie vor primi tichete valorice în schimbul echipamentelor electrice şi electronice colectate. Fiecare tichet este de 10 lei, iar valoarea totală se calculează în funcţie de greutatea aparaturii aduse. (A.P.)

Vizualizări: 2,665

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: