Tigăile și tuciurile, din nou motiv de înghesuială!

A fost inaugurat ieri un nou hipermarket de cartier la Târgu Jiu și din nou a fost înghesuială printre amatorii de promoții, promoții din care nu puteau lipsi, evident, faimoasele tigăi. Pe lângă acestea, cei care au avenit cu noaptea-n cap au avut ocazia să își cumpere și câte un tuci nou, dat și el la preț de ofertă, cu doar 10 lei, mulți dintre clienți renunțând la tigăi pentru un ceaun.

Primii clienți care au venit la ușa de la intrarea în noul hipermarket au spus că erau acolo de la ora 7.00, ei având o oră de așteptat până la deschiderea festivă. Agenții de pază au intrat și ei în dispozitiv devreme, la ora 8.00 fiind pregătiți să facă față puhoiului de clienți. Oamenii au dat năvală din nou la tigăi, unii mirându-se de îmbrânceala pe care au luat-o. „Băi ce mai împinge lumea asta, e de belea, parcă ne-ar da oamenii ăștia câte un milion ca să ne înghesuim”, a spus unul dintre pensionarii sătul de coatele primite și îmbrâncelile luate.

Tigăile s-au dat la 7 lei și 99 de bani, dar o parte dintre ce veniți la noul magazin au dorit să aibă de Crăciun în bucătării și altceva. „Am luat tuci, că e mai bun ca tigaia. În el fac și o mămăligă, că merge acum de Crăciun, mai fierbem un caltaboși sau sarmalele, avem ce face cu el”, a spus pensionarul. Au fost însă și mofturoși, care au considerat că nu mai au nevoie de astfel de tigăi pe acasă. „Sunt prea mici, sunt numai pentru clătite. Eu vroiam ceva mai mari și de aia am luat un ceaun că mai fac și o mămăligă în el, e mai convenabil așa”, a spus o doamnă în vârstă.

Alții au lua tigăile doar pentru că erau ieftine și erau bune și de oferit ca și cadouri acum, în perioada sărbătorilor. „La prețul acesta facem și noi față la criză. N-or fi ele cele mai bune, dar e mai bine să le avem. Acum se mai găsește și carne, mai de purcel, mai de cățel, o să avem ce frige în ele și sunt binevenite la casa omului”, a declarat un bărbat care luase și ceaun și tigăi, dar și niște oale emailate, date și ele tot la 10 lei bucata. Cei care nu au vrut să își cumpere asemenea produse și-au cheltuit banii pe ceapă sau cartofi, kilogramul costând doar 79 de bani.

Și mașinile de tocat carne au fost la ofertă, la 89 de lei și 90 de bani ele dându-se ca pâinea caldă. „E ieftină și merge să facem cârnații acum de Crăciun cu ea. La prețul acesta se merită să fie cumpărată”, a spus un bărbat. În mai puțin de o oră cei care au venit la inaugurarea magazinului și-au terminat de făcut cumpărăturile, după care s-a potolit și vânzoleala din noul spațiu comercial, tigăile fiind în continuare pe rafturi pentru oricine a dorit să cumpere fără să se înghesuie.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: