Tilincă a avut probleme şi nu s-a antrenat

Atacantul Pandurilor, Cosmin Tilincă a acuzat luni dureri de picior la antrenamentul de dimineaţă. După ce s-a constatat o inflamaţie a genunchiului la care a avut probleme cu ligamentele, acesta a fost oprit de la pregătire de medicul echipei Pandurii, după-amiază jucătorul lipsind de la pregătire.

Problema acuzată de jucător se pare că se datorează terenului sintetic pe care s-a antrenat şi pe care a jucat ultimele două jocuri amicale susţinute de Pandurii. Tilincă a jucat în ambele jocuri de săptămâna trecută, cu Minerul Lupeni şi cu CSM Vâlcea, fiind şi marcatorul unui gol în acest joc. „Terenul tare pe care am fost nevoiţi să ne antrenăm dar şi jocurile la care am intrat probabil au afectat genunchiul, la meci efortul pe care-l depun e mult mai mare şi de aceea s-a inflamat. Medicul a recomandat două zile de repaus şi spune că va trece după ce revenim la pregătirea pe iarbă” a declarat Tilincă după ce a lipsit deja de la două antrenamente, ieri nefiind folosit nici la amicalul cu CFR Craiova.

Azi atacantul va efectua la Craiova vizita medicală împreună cu ceilalţi fotbalişti recent transferaţi, el fiind singurul care a lipsit de la vizita medicalăla reunirea lotului. Alături de Tilincă vor merge azi la Craiova pentru a efectua vizita medicală şi Ionuţ Luţu, Ionuţ Stancu, Cătălin Mulţescu, Florin Hidişan şi Novak Martinovic. Aceştia vor fi însoţiţi de medicul echipei gorjene, Ion Şerban.

Vizualizări: 73

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: