Tilincă, în conflict cu Pandurii

Pus pe liber de conducerea pandurilor, Cosmin Tilincă contraatacă! Atacantul spune că mai are 2 ani de contract cu Pandurii şi nu vrea să plece de la Târgu Jiu cu mâna goală. Vrea 40 de mii de euro ca să accepte rezilierea, dar Condescu nici nu vrea să audă de aşa ceva. Tilincă ameninţă acum că va merge la comisiile FRF.

Cazul Tilincă riscă să se transforme într-o altă telenovelă la Tg Jiu. Ce-i drept Pandurii au făcut o primă greşeală, în 2008, când au semnat un contract pe 4 sezoane cu un atacant de 29 de ani. Aşa se face că Tilincă, ajuns acum la 31 de ani şi cu foarte puţine realizări pe terenul de joc, mai are contract 2 ani cu gorjenii. Aceştia din urmă s-au străduit din răsputeri să scape de atacantul care are un contract destul de mare dar s-au lovit de refuzul acestuia. Într-un final Tilincă se înţelesese cu conducerea pandurilor să-şi rezilieze înţelegerea în schimbul sumei de 40 de mii de euro. Condescu nu a fost însă de acord şi l-a pus pe Tiligol pe liber fără să-i dea vreun ban invocând "activitatea sportivă nesatisfăcătoare depusă de acesta în sezonul 2009-2010 în care Pandurii Târgu Jiu a retrogradat din punct de vedere sportiv în Liga a II-a", după cum se arată într-un comunicat oficial postat pe site-ul clubului.

Începe războiul la comisii

Aşa cum era de aşteptat jucătorul nici nu vrea să audă de o astfel de variantă şi a trecut acum pe poziţii de război cu clubul gorjean. "Nu am acceptat rezilierea. Eu mai am doi ani de contract aici şi am propus o variantă în care să mi se dea 40 de mii de euro şi să plec. Cum nu au fost de acord rămâne să mă adresez comisiilor FRF. Ne judecăm şi voi cere banii pe cei doi ani de contract", ameninţă Tilincă, cel care în sezonul trecut a marcat doar un singur gol pentru Pandurii.

A refuzat ofertă din Liga a II-a

Înainte de începerea acestei telenovele, Tilincă la serviciile căruia antrenorul Ionuţ Badea a renunţat încă de la venirea la Târgu Jiu, a avut o ofertă din liga a doua pe care a refuzat-o însă din start. "Mi s-a propus într-adevăr să mă duc la Săgeata Năvodari. Cred însă că mai am multe de spus la Liga I aşa că nu am vrut să mă înmormântez de pe acum în liga secundă", a comentat jucătorul care se antrenează în momentul de faţă la Târgu Jiu sub comanda "metodistului" Ionuţ Moşteanu.

Lista renegaţilor

Alături de Tilincă, la mini antrenamentele conduse de Moşteanu se mai prezintă câţiva jucători aflaţi pe lista neagră a clubului, jucători plătiţi însă cu mii de euro pe lună de club, ca de altfel şi metodistul care a fost sărit din schemă după venirea lui Badea pe banca tehnică.

Mugurel Dedu-trimis la echipa a doua de fostul antrenor Marius Baciu, Dedu a fost recent în probe la divizionara secundă CS Otopeni care nu l-a oprit însă în lot.

Mădălin Popa-una din cele mai mari ţepe luate de gorjeni şi omul din cauza căruia Pandurii au riscat de câteva ori să nu fie programaţi în campionat. Popa nu mai e dorit acum nici la echipa secundă şi se antrenează cu Moşteanu.

Perez Arrieta-atacantul spaniol de 33 ani este, dacă e să ne luăm după vorbele lui Marin Condescu, "noul scouter" al clubului în Spania şi Portugalia. Arrieta stă însă bine mersi şi acum la Târgu Jiu şi spune că nu ştie nimic de această funcţie primită din partea conducerii.

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: