Tilincă: „Sperăm să nu avem probleme cu accidentările!”

Atacantul echipei Pandurii, Cosmin Tilincă, se pregăteşte normal în stagiul din Austria el neavând probleme după operaţia suferită pentru a i se îndepărta plăcuţa de metal din umăr. Jucătorul apreciază pregătirea fizică din acest stagiu ca fiind foarte bună la fel ca şi rezultatele din jocurile susţinute, deşi crede că unii dintre adversari au fost modeşti. Ţinut pe tuşă la jocul cu Austria Karnten, pentru a putea fi testat jucătorul sârb care a plecat între timp din cantonament, Tilincă speră ca accidentările să ocolească echipa în acest moment pentru ca toţi jucătorii să fie valizi la debutul noului sezon. 
Reporter: Cum a decurs până acum pregătirea în acest stagiu din Austria, pentru echipă dar şi pentru tine?
Cosmin Tilincă: Eu cred că foarte bine, e bine că nu avem deocamdată accidentaţi grav şi ne putem pregăti pentru că sunt cele mai bune condiţii aici. Avem şi rezultate bune în acest moment în amicalele disputat iar antrenamentele sunt destul de bune în continuare. Eu sper să fie la fel până la finalul cantonamentului şi să nu apară alte probleme cu accidentările. Asta e cel mai important, să fim cu toţii valizi pentru debutul campionatului. 
Rep.: Cum e pregătirea aceasta montană, e mai grea decât cantonamentul din iarnă?
C.T.: Normal că e grea ca orice cantonament de pregătire. În intersezon se face mai mult pregătire fizică şi e normal să fie mai greu. Dar de asta suntem plătiţi şi noi ne-am ales să fim fotbalişti pentru că ne şi place. Mergem mai departe pentru că această pregătire este necesară. 
Rep.: Cum consideri că au fost meciurile amicale de până acum?
C.T.: E o parte pozitivă la aceste jocuri că rezultatul a fost în favoarea noastră la majoritatea şi am câştigat cam tot dar mă aşteptam şi la nişte adversari mai puternici. În afară de cei de la Ujpest, ceilalţi au fost de un nivel mai scăzut. Meciul al doilea a fost mai modest, eu nu am jucat la acel meci cu Austria Karnten II dar am văzut că nivelul a fost mai slab. Rămâne să vedem în continuare ce adversari vom mai avea. 
Rep.: Dar de ce nu ai jucat la al doilea amical, ai probleme medicale?
C.T.: Nu, aşa a decis antrenorul că e mai bine să mă odihnesc, a dorit să încerce celălalt vârf adus din Serbia şi să se decidă în privinţa lui şi la momentul acela a hotărât ca eu să fac doar un antrenament. A fost o decizie pe care am respectat-o şi apreciez gestul că a discutat cu mine înainte. 


Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: