Toţi angajaţii APIA Gorj, evaluaţi cu “Foarte Bine”

Toţi angajaţii APIA Gorj au primit calificativul de “Foarte Bine” pentru activitatea desfăşurată în anul 2011. Chiar şi Gheorghe Gârjoabă, salariatul acuzat că ar fi folosit adresa de mail a instituţiei pentru a comunica cu bărbaţi, a scăpat basma curată după ce a fost cercetat disciplinar, la vremea aceea, de către o comisie de la Bucureşti.

Angajaţii APIA Gorj nu îşi vor primi salariile diminuate în urma evaluării activităţii din anul 2011, toţi obţinând calificativul “Foarte Bine”. Cei 112 salariaţi au fost evaluaţi de către conducerea instituţiei. “Personal, am fost mulţumită de activitatea tuturor colegilor, dar întotdeauna există loc şi de mai bine. Am considerat că nu este cazul de a aplica sancţiuni întrucât rata de eroare a fost una foarte bună comparativ cu anii trecuţi. În condiţiile în care primeau alte calificative, decât cel de “Foarte Bine” li se diminuau salariile”, a declarat Corina Dorobanţu, directorul APIA Gorj. La rândul său, şefa APIA Gorj a fost evaluată săptămâna trecută, la nivel central, primind tot cel mai bun calificativ. “Evaluarea mea a constat într-un interviu în care s-au punctat punctele forte şi mai puţin forte ale instituţiei, strategia managerială precum şi perspectivele de îmbunătăţire a relaţiei cu autorităţile locale”, a mai precizat Corina Dorobanţu.

NESANCŢIONAT

Calificativ de “Foarte Bine” a obţinut şi Gheorghe Gârjoabă, angajatul APIA Gorj, cercetat disciplinar, în primăvara anului trecut pentru că ar fi accesat site-uri porno, unele dintre ele adresate homosexualilor, în timpul programului de lucru şi folosindu-se de adresa de e-mail a instituţiei. La  vremea respectivă, Gârjoabă a fost cercetat şi de către o comisie de la Bucureşti, fără a fi sancţionat.   

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: