Traficanţii de ţigări nu mai au nicio restricţie de la instanţă

Cei 13 inculpaţi trimişi în judecată de procurorii motreni la sfârșitul anului trecut, printre care şi un polițist de la Tismana, nu mai au nicio restricție din partea instanțelor de judecată.

Magistrații de la Judecătoria Motru au lucrat duminică și au decis că toți inculpații pot fi judecați de acum încolo în stare de libertate, măsura controlului judiciar care era valabilă pentru aceștia încetând acum, unii fiind pentru o perioadă în arest la domiciliu sau în arest preventiv. Prejudiciul estimat de anchetatori, de 1,5 milioane lei, arată cât de multe țigări s-au vândut ilegal în Gorj și cât de multe persoane erau implicate în afacerea respectivă.

„Constată că măsura preventivă a arestului la domiciliu luată faţă de inculpatul Codreanu Marian (…)a încetat de drept începând cu data de 20.01.2016 şi, în consecinţă, dispune înlăturarea obligaţiilor impuse inculpatului. (…). Admite cererea inculpaţilor Cergan Darius, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de ,,contrabandă” (…), Stoica Iulian-Alin, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de ,,contrabandă” (…), Morar Paula-Lucia, trimisă în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă” (…), Vucescu Basarabă Ionel, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de ,,contrabandă” (…), Enache Ioana, trimisă în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de ,,contrabandă” (…), Tismănaru Victor, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de ,,complicitate la contrabandă”, (…) Buzurin Viorel, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de ,,contrabandă” (…) dispune revocarea măsurii preventive a controlului judiciar luată faţă de aceştia. (…) Admite cererea inculpaţilor Stănescu Valentin, (…) Matei Ion, (…) Matei Mariana, (…) Ticuş Ion, (…) Moruz Claudiu, (…) dispune revocarea măsurii preventive a controlului judiciar luată faţă de aceştia. (…) Admite cererea inculpatului Drugă Dănuţ, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de ,,contrabandă” (…) dispune revocarea măsurii preventive a controlului judiciar luată faţă de acesta”, a decis instanța, sentința putând fi contestată până azi.

Vizualizări: 472

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: