Transalpina şi DN66, în vizorul şefului CNADNR

Narcis Neaga, şeful CNADNR, va veni la sfârşitul acestei săptămâni în Gorj. Principalul motiv al vizitei sale este acela de a verifica situaţia drumurilor din judeţ. Directorul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România va fi prezent şi la festivităţile care vor avea loc duminică la Baia de Fier în cadrul sărbătorii „Urcatul oilor la munte”. Există premise ca şi alţi oficiali să ajungă la sfârşitul acestei săptămâni pe plaiurile gorjene.

Vizita şefului CNADNR a fost anunţată de parlamentarul Mihai Weber. Principalele lucrări pe care le va verifica directorul Neaga sunt cele executate pe Transalpina dar şi pe DN66. Săptămâna aceasta, o altă echipă din partea companiei, în frunte cu adjunctul, au venit în judeţ şi au purtat discuţii cu şeful Secţiei de Drumuri Naţionale Gorj, Ion Tudor. „Cu certitudine vă pot spune că printre invitaţii care vor fi prezenţi sâmbătă şi duminică în Gorj este directorul CNADNR. Domnul Narcis Neaga şi-a confirmat prezenţa. Vine să vadă la faţa locului, pe viu, activitatea şantierelor din intrarea şi ieşirea din Târgu Jiu, respectiv drumurile care au creat mari probleme şi în mod special o să am cu dânsul o vizită pe Transalpina pentru a vedea situaţia la faţa locului. E posibil chiar de vineri seara să vină. Se va interesa de toate şantierele care sunt posibil de deschis sau sunt deschise. La Baia de Fier va fi sărbătoarea tradiţională, va fi prezent şi acolo, după ce va face inspecţie la şantierelor deschise. Pe noi ne interesează, ce se face, în ce stadiu sunt lucrările, dacă există atenţie maximă, dacă sunt fonduri pentru continuarea lucrărilor”, a spus deputatul Mihai Weber.   

Tudor: Poate astfel vor fi grăbite lucrările

Conducerea Secţiei de Drumuri Naţionale Gorj vede cu ochi buni vizita şefului CNADNR în Gorj. Şeful secţiei, Ion Tudor este spune că după această  vizită spaniolii vor urgenta finalizarea lucrărilor de reabilitare pe tronsonul Bumbeşti Jiu-Rovinari. „Conducerea CNADNR este binevenită în Gorj. Poate aşa, vor fi grăbite şi lucrările pe DN66”, a spus Ion Tudor.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: