Transportatorii de marfă, verificaţi de autorităţi

Transportatorii de mărfuri au fost vineri luaţi la bani măruţi de poliţiştii Serviciului Rutier. La intrările în Municipiul Târgu-Jiu au fost constituite filtre de poliţie care au oprit în trafic toţi transportatorii. Neregulile nu au întârziat să apară şi, chiar dacă au fost şi conducători auto sancţionaţi, majoritatea şoferilor văd cu ochi buni aceste acţiuni. Supăraţi de poliţişti au fost doi căruţaşi pe care oamenii legii i-au întors din drum, asta pentru că au circulat pe un drum naţional.

Poliţia rutieră a instituit filtre de poliţie la intrările în oraş. Vizaţi de oamenii legii au fost de această dată transportatorii. Au fost găsite şi nereguli, iar poliţiştii au fost obligaţi să întocmească procese verbale de contravenţie. „Noi verificăm legalitatea transporturilor de marfă. Avem în vedere dacă şoferii respectă încărcătura, dacă respectă tahograful şi dacă au toate actele în regulă. Acolo unde sunt probleme aplicăm sancţiuni”, a declasat inspectorul Florin Tzicko.

Şoferii amendaţi şi-au recunoscut vina şi cei opriţi în trafic au încurajat acţiunile poliţiştilor. „Sunt binevenite aceste acţiuni, dar ar trebui să le facă mai des nu o dată pe an”, a spus un şofer.

Dacă şoferii au fost disciplinaţi, nu acelaşi lucru se poate spune şi de doi căruţaşi care au fost prinşi circulând pe drumul naţional şi au fost întorşi din drum. Căruţaşii au încercat să negocieze cu oamenii legii, însă fără niciun rezultat. „Ne întoarce din drum, că noi nu lăsăm calul în marginea drumului ca să mergem pe jos atâta drum. Avuserăm ghinion azi, că noi mereu mergem pe drumul ăsta de când ne ştim, dar nu ne-a oprit nimeni până acum”, a spus supărat căruţaşul.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: