Trei accidente într-o singură zi!

Zi neagră! Trei accidente în aceeaşi zi! Primul accident a avut loc în Motru şi s-a soldat cu rănirea unui minor. Din primele cercetări efectuate la faţa locului oamenii legii au constatat faptul că minorul în vârstă de 13 ani a fost accidentat în timp ce traversa strada pe o bicicletă, fără să se asigure corespunzător. Victima a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În acelaşi timp poliţiştii din oraşul Turceni au fost sesizaţi prin 112 de către un participant la traficul rutier, cu privire la faptul că pe DE 79, în comuna Plopşoru, a avut loc un accident de circulaţie cu victime. Vinovatul, un târgujian de 25 ani nu a păstrat distanţa în trafic şi a intrat în coliziune cu autoturismul din faţă, condus de un localnic din Plopşoru în vârstă de 31 ani. În urma coliziunii, ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă, şi au accidentat o femeie de 42 ani, ce se deplasa ca pieton în afara părţii carosabile. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Gorj pentru investigaţii medicale.

Şi la Ciuperceni, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime. Aici un târgujian de 26 de ani nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de autoutilitara din faţă sa, condusă de către şofer de 30 de ani, din Târgu-Jiu şi a intrat în coliziune cu aceasta. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului autoutilitarei acesta fiind transportat la spital. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, ambele rezultate fiind negative.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: