Trei accidente, patru victime

În cursul zilei de 5 iunie 2011, la dispeceratul Centrului Operaţional din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj au fost înregistrate 3 accidente de circulaţie soldate cu vătămarea corporală uşoară a 4 persoane.

Principalele cauze generatoare:

• traversarea neregulamentară

La ora 10:30, pe DN 67D, în comuna Padeş, satul Apa Neagră, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu rănirea unui minor de 6 ani.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că minorul, nefiind supravegheat, s-a angajat în traversarea drumului public prin loc nepermis, fără să se asigure, fiind accidentat de autoturismul condus de către L.S., de 41 ani, din oraşul Tismana, judeţul Gorj, care circula din direcţia Tg. Jiu spre Baia de Aramă.

Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Tg-Jiu pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

• conducerea imprudentă

La ora 15:37, pe DJ 665 A - Bălăneşti s-a produs un alt accident de circulaţie.

O tânără, I.V., de 29 ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 665 A, din direcţia Tg. Jiu spre Bălăneşti, urmare a neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu un autoturism staţionat in afara părţii carosabile.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporala uşoară a unei tinere de 25 ani şi a unei minore, în vârsta de 4 ani, ambele pasagere pe bancheta din spate în autoturismul condus de către I.V. .

Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Gorj, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Din cercetările efectuate la faţa locului a mai rezultat că cele două victime nu purtau centurile de siguranţa, în momentul producerii accidentului.

• neacordare de prioritate

Un alt eveniment rutier s-a produs la ora 20:34, la intersecţia străzilor Prieteniei cu Jiului din oraşul Rovinari.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că G.M., de 31 ani, din oraşul Rovinari, în timp ce conducea un autoturism, ajuns în intersecţie, nu a acordat prioritate de trecere mopedului condus regulamentar de către I.C.A., de 25 ani, din aceeaşi localitate.

Urmare a coliziuni, conducătorul mopedului, care purta casca de protecţie, a suferit leziuni corporale uşoare. A fost transportat la Spitalul Rovinari, dar a refuzat internarea.

Atât conducătorul auto, cât şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: