Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Trei minore dispărute, căutate de poliţişti

Poliţiştii efectuează investigaţii şi căutări pentru găsirea a trei minore plecate de la domiciliile lor din oraşul Rovinari, respectiv municipiul Târgu-Jiu.

În data de 21.06.2012, la orele 23:15, Poliţia Oraşului Rovinari a fost sesizată de către M.E. şi C.F., ambele din localitate, despre faptul că în dimineaţa aceleiaşi zile, la orele 07:30, fiicele lor, M.Elena-Mihaela şi P.Ioana, ambele cu vârsta de 15 ani, au plecat de acasă, pentru a merge la cursuri, iar până în momentul respectiv nu au mai revenit.

Semnalmente M.Elena-Mihaela: înălţime 1,60 m, constituţie atletică, faţa ovală, ten deschis, ochi albaştri, păr şaten, lung până la nivelul umerilor. La data plecării purta un tricou alb, cu model floral în partea din faţă şi o pereche de pantaloni, tip blue-jeans, de culoare albastră, în picioare având sandale albe.

 Semnalmente P.Ioana: înălţime 1,55 m, constituţie atletică, faţa ovală, ten deschis, ochi căprui, păr castaniu, cu şuviţe blonde. La data plecării purta un tricou negru, cu model floral şi o pereche de pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră, în picioare având sandale de culoare roz.

În scurt timp, poliţiştii sesizaţi s-au deplasat la faţa locului, unde au efectuat activităţi de cercetare şi investigaţii, în vederea depistării minorelor.

Poliţiştii continuă cercetările pentru găsirea celor două minore.

De asemenea, în această dimineaţă, la orele 05:20, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de S.S., de 39 ani, din localitate, despre faptul că în jurul orelor 01:30, fiica sa S.Florentina-Isabela, de 15 ani, din localitate, a plecat de la domiciliu, iar până la acel moment nu a mai revenit.

Poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, unde, urmare a primelor cercetări efectuate, au constatat că minora a plecat voluntar, împreună cu prietenul ei în vârstă de 20 ani.

Totodată, a rezultat că această minoră este cunoscută cu plecări repetate de la domiciliu.

Semnalmente: înălţime aprox. 1,70 m, constituţie atletică, greutate aproximativ 55 kg, faţa ovală, ten măsliniu, ochi căprui, păr şaten, cu şuviţe, lung peste umeri, sprîncene subţiri pensate.

La data plecării purta o pereche de pantaloni scurţi, tip blue-jeanss, de culoare albastră, o bluză de culoare albă, în picioare având o pereche de sandale, din plastic de culoare albă.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu aceste minore, sunt rugaţi să contacteze Dispeceratul I.P.J. Gorj, tel. 0253.207.605 sau numărul de urgenţă 112.

Vizualizări: 92

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: