Trei minori, în arest pentru mai multe furturi

3 minori, suspectaţi că au comis două furturi din locuinţe şi au sustras motorină din rezervorul unei autoutilitare, au fost reţinuţi în seara zilei de 2 decembrie a.c., de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tg. Jiu. Prejudiciul cauzat prin comiterea acestor fapte a fost estimat la suma de 9.600 lei.

Continuând investigaţiile în 3 dosare penale privind comiterea unor infracţiuni de furt săvârşite pe raza comunei Runcu, judeţul Gorj, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tg-Jiu au stabilit că suspecţi sunt trei minori, J.B.G., A.D.D., ambii de 17 ani şi L.I.B., de 16 ani, toţi din comuna Runcu.

Din cercetările efectuate a rezultat că la începutul lunii noiembrie a.c., suspecţii au sustras pe timp de noapte din două imobile amplasate pe raza comunei Runcu, două cazane din cupru, în valoare de 9.000 lei. De asemenea, aceştia sunt suspectaţi că în noaptea de 19 spre 20 noiembrie a.c., au sustras 120 litri motorină din rezervorul unei autoutilitare parcate pe raza comunei Runcu.

Poliţiştii au dispus reţinerea pe bază de ordonanţă a celor trei suspecţi şi introducerea în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca în data de 3 decembrie a.c., să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu cu propunere de arestare preventivă.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 77

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: