Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Trei primari PSD, în clipul de campanie al liberalului Iordache

Imaginea a trei primari PSD a fost folosită în clipul de campanie al liberalului Ion Iordache, care candidează pentru postul de senator de Gorj. În calitate de om de afaceri, acesta era apropiat de primari și înainte de a intra în politică.

Sorin Bucurescu - Slivilești, Viorel Rotaru - Bolboși și Tudor Oiță - Negomir sunt cei trei primari PSD care apar în clipul electoral intens promovat pe paginile de socializare.

Aceștia nu ezită să spună sloganul lui Iordache, Hai la treabă, și nici să îi laude implicarea în problemele comunității.

PSD nu a reacționat până acum la acest clip, dar nu ar fi prima dată când primarii PSD îl ajută pe Iordache. Au făcut-o și la alegerile europarlamentare, când Iordache era președintele ALDE Gorj și a reușit să ia procente bune în localitățile conduse de primarii PSD. (A.A.)

Vizualizări: 2,907

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: