Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Trei puşti, prinşi consumând droguri

Trei puşti au fost prinşi de jandarmi consumând droguri. Tinerii au fost depistaţi când au amestecat praful cu tutun dintr-o ţigară şi l-au introdus într-o foiţă de hârtie tip O.C.B.

Astfel, în urma legitimării lor de către echipajul de jandarmi, cei trei minori, respectiv: R.S., de 15 ani,  V. D., de 15 ani şi P.A.F., de 14 ani, toţi domiciliaţi în municipiul Tg-Jiu, au fost conduşi la sediul unităţii, unde verificările au continuat în prezenţa părinţilor acestora.

„Tinerilor le-a fost ridicată cantitatea de substanţă pe care o deţineau asupra lor (aproximativ 4 grame) şi pentru faptul că exista suspiciunea că aceasta substanţă are efect halucinogen şi este interzisă de lege, aceasta a fost sigilată în două plicuri, cu sigiliul MAI., fiind luată imediat legătura cu lucrători din cadrul B.C.C.O. Craiova - Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj, care s-au deplasat la faţa locului, unde au procedat la analizarea substanţei respective iar în urma verificărilor criminalistice efectuate, s-a constatat că substanţa deţinută face parte din categoria drogurilor“, potrivit unui comunicat al jandarmilor.  

Susnumiţilor, le-au fost întocmite în baza art. 214 Cod de procedură penală, acte procedurale premergătoare urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de deţinere de droguri pentru consum propriu fără drept

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: