Trei tâlhari, în arest

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au identificat trei tineri, suspectaţi că la data de 29 septembrie a.c., prin violenţă, au deposedat un bărbat de 35 ani, din Târgu-Jiu, de portofelul pe care îl avea asupra sa.

La data de 29.09.2012, orele 23:00, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin Numărul Unic de Urgenţă 112, de I.F., de 35 ani, din Târgu-Jiu, despre faptul că în jurul orelor 22:35, a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie.

În fapt, în timp ce victima se afla pe strada A.I. Cuza, trei persoane necunoscute s-au apropiat de el şi, prin violenţă, i-au sustras un portofel din buzunar, în care avea suma de 850 lei.

Urmare a activităţilor de cercetare şi investigaţiilor efectuate, la data de 30 septembrie a.c., poliţiştii au reuşit identificarea a trei suspecţi, N.A., de 22 ani, din comuna Scoarţa, judeţul Gorj, N.A., de 23 ani, din Târgu-Jiu, C.C., de 15 ani, din Târgu-Jiu.

În baza probatoriului administrat, astăzi, 1 octombrie a.c., poliţiştii îi vor prezenta pe N.A., de 22 ani şi N.A., de 23 ani, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: