Trei tineri din Motru, reţinuţi pentru furt

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au documentat activitatea infracţională a trei tineri, suspectaţi de furtul a 17 butelii.

 

În dimineaţa zilei de 8 iulie a.c., la orele 05:45, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Motru, în timp ce executa serviciul de patrulare, a surprins în flagrant pe S.C.I., de 16 ani, din municipiul Motru, judeţul Gorj, în timp ce acesta sustrăgea două butelii de aragaz dintr-un rastel aparţinând unei societăţi comerciale din localitate.

Poliţiştii l-au condus pe suspectul minor la sediul Poliţiei Municipiului Motru pentru continuarea cercetărilor.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au mai stabilit că suspectul minor, împreună cu alţi doi tineri, respectiv S.A.P., de 23 ani şi B.M.D., de 19 ani, ambii din municipiul Motru, în perioada iunie - iulie 2012, au sustras, în mai multe rânduri, din rastelele unor societăţi comerciale, alte 15 butelii, valoarea prejudiciului total cauzat fiind estimată la suma de 2.300 de lei.

Tot în cursul zilei de duminică, poliţiştii i-au depistat şi pe suspecţii majori, aceştia fiind conduşi la sediul poliţiei pentru audieri.

Având în vederea probatoriul administrat până în prezent, poliţiştii au emis pe numele suspecţilor, ordonanţe de reţinere pe timp de 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Suspecţii au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi, 9 iulie a.c., să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor şi recuperarea prejudiciului.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: