Trei tineri din Novaci au comis zece infracţiuni într-o oră

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Novaci au emis ordonanţe de reţinere pe numele a trei tineri din localitate, suspectaţi de săvârşirea de infracţiuni cu violenţă. Poliţiştii îi vor prezenta pe suspecţi, cu  propunere de arestare preventivă, Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci.

Urmare a probatoriul administrat, la data de 3 aprilie a.c., poliţiştii au emis ordonanţe de reţinere pe numele suspecţilor:  M.D.L., de 21 ani, din oraşul Novaci, învinuit de comiterea infracţiunilor de refuz recoltare probe biologice, conducere cu permis suspendat, ultraj contra bunelor moravuri, lovire şi alte violenţe, violare de domiciliu şi distrugere, D.I.T., de 25 ani, tot din Novaci, suspectat de lovire, violare de domiciliu şi favorizarea infractorului şi D.B., de 21 ani, din Novaci, învinuit de săvârşirea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi violare de domiciliu. De fapt, povestea este demnă de un film. Pe 25 martie, M.D.L. conducea fără grijă prin Novaci deşi îi fusese suspendat permisul. Bărbatul a tamponat atunci  autoturismul condus de către C.D.I., de 27 ani, din Novaci.  După producerea accidentului, M.D.L., împreună cu suspecţii D.I.T. şi D.B., au coborât din autoturism şi au început să îl lovească pe C.D.I., care, pentru a scăpa de suspecţi, a fugit, intrând în domiciliul său. Cei trei suspecţi au urmărit partea vătămată şi au pătruns, fără drept, în domiciliul acesteia, unde au continuat actele de agresiune.

Ulterior, au revenit la locul accidentului, relatând că C.D.I. ar fi părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei. Mai mult, în scopul de a nu atrage răspunderea penală a lui M.D.L., care se afla în perioada de suspendare a exercitării dreptului de conducere, fiind cercetat într-un alt dosar penal constituit la data de 9 martie, sub aspectul comiterii infracţiunii de refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, D.I.T. a declarat că el a condus autoturismul în momentul producerii accidentului.

Cert este că bărbatul a fost grav bătut pentru că partea vătămată a avut nevoie de 16-18 zile de îngrijiri medicale.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: