Trei tineri în arest după un scandal în bar

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au dispus reţinerea pe timp de 24 de ore, a trei tineri, suspectaţi că, aflându-se într-un bar din comuna Cătunele, au participat la un scandal prin care au produs tulburarea ordinii şi liniştii publice, cât şi indignarea cetăţenilor.

În dimineaţa zilei de 4 martie a.c., în jurul orelor 06:45, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru s-au sesizat din oficiu despre faptul că în incinta unui bar din comuna Cătunele, a avut loc un scandal în care au fost implicaţi mai mulţi tineri.

Din investigaţiile efectuate, poliţiştii au stabilit că Z.M., de 37 ani, din comuna Cătunele, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a ameninţat cu un cuţit cu lama de 20 cm, pe T.A., de 19 ani, T.C.V., de 22 ani şi H.A.E., de 24 ani, toţi din municipiul Motru. În aceste împrejurări, conflictul dintre tineri a degenerat, Z.M. fiind lovit de cu pumnii în zona feţei de către cei trei tineri din municipiul Motru. Z.M. a suferit leziuni corporale, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, Z.M. fiind cercetat şi pentru infracţiunea de port, fără drept, al cuţitului.  Urmare a cercetărilor efectuate, poliţiştii au emis pe numele suspecţilor T.A., T.C.V. şi H.A.E., ordonanţe de reţinere şi i-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

Astăzi, 5 martie, suspecţii vor fi prezentaţi cu propunere de arestare preventivă Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare a suspecţilor.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: