Trenuri anulate de sărbători

Sărbătorile de iarnă anulează trenurile. Datorită afluxului scăzut de călători din zilele de sărbătoare CFR a luat decizia să întrerupă mai multe curse. Gorjenii trebuie să ştie că în zilele de 25-26 decembrie şi pe 1 şi 2 ianuarie trenuri personale care pleacă sau trec prin gara din Târgu Jiu sunt suspendate.

Gorjenii care în zilele de Crăciun şi de Anul Nou vor să plece la rudele din Craiova sau Petroşani trebuie să ştie că trenurile personale nu vor circula pe aceste rute. CFR Călători a anunţat o serie de anulări de trenuri. Astfel, în zilele de 25 decembrie şi 1 ianuarie sunt suspendate trenurile personale 

Târgu Jiu – Petroşani şi retur, Craiova - Petroşani şi retur şi Săgeata Albastră pe ruta Târgu Jiu - Caracal şi retur. De asemenea, 26 decembrie şi 2 ianuarie sunt anulate trenurile care circulă pe ruta Petroşani – Craiova. Se vor suplimenta însă vagoane pentru trenurile accelerate Târgu Jiu - Bucureşti, Bucureşti-Târgu Jiu şi Cluj - Bucureşti. Vremea rece din această perioadă s-a lăsat însă şi cu întârzieri de trenuri. Conform reprezentanţilor Gării Târgu Jiu trenurile de călători Constanţa - Arad şi Valea Sadului –Craiova au înregistrat zilele trecute întârzieri de peste o oră. Din cauza variaţiilor de temperatură au apărut mici fisuri pe şinele de calea ferată.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: