Trică a mers pe mâna lui Lupuţ pentru prima victorie

ACS Viitorul Târgu Jiu a reuşit o primă victorie în noul sezon, dar cu aceeaşi echipă pe teren folosită la meciul cu U Cluj în etapa anterioară.

Noul tehnician al formaţiei din eşalonul doi a recunoscut meritele fostului antrenor Cristian Lupuţ.

Faptul că ACS Viitorul a reuşit o primă victorie cu aceeaşi echipă cu care pierdea meciurile trecute arată că nu antrenorul era problema la echipă, ci un posibil blocaj al jucătorilor.

Mişcarea de aducere a lui Eugen Trică pare a fi una inspirată, deşi nici fostului tehnician nu i se pot reproşa prea multe, având în vedere ce echipă a mai găsit la reunirea din vară, sau mai bine zis nu a mai găsit.

Dar, ca o consolare tardivă, noul antrenor Eugen Trică a recunoscut meritele lui Lupuţ şi chiar îi dedica victoria după meci. „Eu am folosit aceeași formație utilizată de el etapa trecută (n.r. când Viitorul a pierdut cu 1-0 la Bistrița, cu Universitatea Cluj), doar că l-am trecut pe Dulca în partea dreapta și pe Vulpe în stânga, iar pe Dodoi l-am urcat mai sus”, a spus Trică, remarcând mai ales atitudinea jucătorilor, care era logic să fie alta la schimbarea antrenorului: „Rezultatul este echitabil şi era păcat să pierdem cele trei puncte. Am dominat, am avut agresivitate. Chiar dacă se termina egal, aș fi fost la fel de mulțumit de atitudinea băieților”

Lotul pe care a contat Trică la acest prim meci i-a inclus pe: Eftimie – Buleică, Core, Băican, Copaci, Țegle, Felipe Acosta, Vulpe (Vespe 70′), Al. Dulca (Mitrică 74′), Dodoi (Doumbia 80′), Rus, rezerve neutilizate fiind Grecu – Ciul, Gheban, Sveikauskas, Gîrbiță şi Brînzan.

Galerie foto


Vizualizări: 399

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: