Dinamo a fost umilită în Bănie

Meciul dintre Universitatea Craiova şi Dinamo s-a încheiat cu scorul de 5-0. „Câinii” au fost umiliți și în Bănie dar Reghecampf nu a fost entuziasmat de scor precizând că Dinamo trece prin momente dificile.

Universitatea Craiova a dat și ea de pământ cu Dinamo iar echipa lui Sorin Colceag a pierdut la scor în Bănie, 0-5. Echilibrul s-a rupt încă din minutul 17, atunci când Giafer a făcut penalty și a fost eliminat, iar Houri a marcat dintr-o lovitură de la 11 metri. După pauză, gazdele au dominat copios și au marcat de patru ori, chiar înaintea derby-ului cu FC U Craiova. Ivan, Căpățînă și Markovic au făcut show, într-un derby la care au asistat 10.000 de spectatori.

Laurențiu Reghecampf vrea să ducă formația cât mai rapid în zona locurilor de play-off iar despre scor nu a comentat prea mult, precizând doar că a prins Dinamo într-un moment dificil. „Sincer, mă așteptam la un meci foarte greu. Mă gândeam că joacă cu Universitatea Craiova și că se mobilizează altfel la un astfel de meci. I-am împins să facă anumite greșeli, am avut și foarte multe ocazii, din păcate nu le-am fructificat. Le-am spus și la pauză, se joacă prea mult cu ocaziile. În anumite meciuri s-ar putea ca fotbalul să ne pedepsească. Avem un lot foarte valoros. Eu vreau să îi mențin pe toți la un nivel foarte ridicat. Antrenamentele pe care le facem sunt intense. Eu îi introduc doar pe cei care sunt în formă. Pe mine mă interesează să ajung cât mai repede pe locurile din față. Nu cred că ar trebui să conteze altceva, în afara punctelor. V-am spus, am prins Dinamo într-un moment dificil. Au probleme, se întâmplă ceva în mijlocul lor. Nu este treaba mea să vorbesc despre asta, dar sunt sigur că oamenii care iubesc echipa vor veni aproape”, a spus Reghecampf, la Look Sport+.

Vizualizări: 1,316

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: