Gilortul Cărbuneşti, la prima victorie a sezonului

Fără nici o victorie în acest sezon, Gilortul a plecat la meciul din etapa a 5-a cu o singură variantă luată în calcul, victoria. Ceea ce au şi reuşit elevii lui Mihai Dinu, care s-au impus cu scorul de 3-1 în meciul cu Aurul Brad, după ce la pauză scorul era alb, 0-0.

Pentru meciul de la Brad ambele formații își făcuseră calculul că o victorie le-ar da o gură de oxigen, Gilortul neavând până la acest joc nici o victorie.

Gazdele au început mai bine jocul, controlând prima jumătate a reprizei întâi dar Gilortul a împins apoi jocul în afara propriei treimi şi apoi a pus stăpânire totală pe meci.  „A fost una dintre partidele disputate de Gilortul, în deplasare, în ultimele 3 ediții de campionat ale Ligii 3, în care ocaziile au curs pe bandă rulantă iar problema învingătoarei nu a fost pusă sub semnul întrebării, începând cu minutul 23, drept dovadă că jucătorul meciului a fost bravul portar al gazdelor, Andrei Raț, cel care a limitat proporțiile scorului prin 7 intervenții în situații iminente de gol ale Gilortului, 4 cu piciorul și 3 cu brațele”, au informat oficial cei de la Gilortul în cronica acestei victorii.

Dănăricu şi Almăjanu s-au întrecut în ratări în prima repriză dar după pauză mingea a nimerit de trei ori poarta adversă. Mai întâi Almăjanu a deschis scorul după care Dănăricu a răzbunat şi el ratările primei reprize şi a marcat pentru 2-0.

Radu Filip a fost cel care a stabilit scorul de 0-3 după care, în minutul 78, centralul Papp acordă ușor penalty pentru gazde la o fază în care Beaujeon respinsese balonul într-un adversar, lovitura de la 11 metri fiind transformată de Tecsi.

Acesta a fost scorul final, 1-4, care a adus o victorie frumoasă și importantă a gorjenilor din Cărbuneşti care au urcat de pe locul 10 până pe 7.

Vizualizări: 1,411

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: