Debut cu un eşec în Cupa României pentru baschetbalişti

CSM Târgu Jiu a avut parte de un adversar greu de depăşit în Cupa României, la debutul oficial în competiţiile noului sezon. Gorjenii au pierdut primul meci în faţa deţinătoarei trofeului, CSO Voluntari.

CSM Târgu Jiu a avut parte de un debut dificil în noua stagiune baschetbalistică din România. La primul meci oficial din acest sezon, echipa antrenată de Jordanco Davitkov a pierdut meciul disputat în prima manşă din Turul I al Cupei României. Adversarul era unul greu de învins de orice echipă, CSO Voluntari, deţinătoarea en-titre a trofeului Cupa României şi finalista din Supercupa României, care s-a impus cu 92-66 la Târgu Jiu şi a luat prima opţiune la calificarea în următoarea fază a competiţiei.

Meciul a fost programat la doar două zile distanţă de meciul din SuperCupa României, meci pe care cei de la Voluntari l-au pierdut în faţa celor de la U BT Cluj Napoca.  CSO Voluntari a revenit apoi pe parchetul Sălii Sporturilor din Târgu Jiu pentru meciul din primul tur al Cupei României.

Echipa din Voluntari a trecut însă repede peste eşecul cu echipa clujeană şi oboseala acelui meci şi a început meciul cu CSM în forţă dominând startul de partidă şi chiar dacă în anumite momente baschetbaliştii gorjeni au dat semne că ar putea reveni în joc, ilfovenii s-au impus încă din primul sfert cu 27-16.

Scorul final al meciului dintre CSM Târgu Jiu şi  CSO Voluntari a fost 66-92, un rezultat cu care echipa oaspete şi-a asigurat în mare măsură calificarea în faza următoare a competiţiei. Principalii marcatori pentru CSM Târgu Jiu au fost: Kevin Allen 23p, Brandon Sly 10p şi Porter Troupe 8p.

Din tabăra oaspeţilor s-au remarcat Ousmane Barro 17p, Eric Thompson 15p şi Antonio Woods 11p.

Vizualizări: 243

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: