Performanţă de excepţie pentru atlestismul gorjean

Atleta Alina Eremia Dumitriţa a câştigat medalia de argint la UVT Liberty Marathon, competiţie internaţională care a avut loc la Timişoara. Rezultatul este unul foarte important prin prisma participării numeroase, peste 1200 de atleţi din 11 ţări luând startul în cursă.

Atleta Alina Eremia Dumitriţa a cucerit medalia de argint la proba de maraton din cadrul celei de a patra ediții a UVT Liberty Marathon. Competiţia, care s-a bucurat de o numeroasă prezență internațională, s-a desfăşurat duminică, 26 septembrie, la Timişoara. La cea de-a patra ediție a UVT Liberty Marathon au luat startul peste 1200 de participanți, din 11 țări, dintre care amintim Japonia, Olanda, Belgia, Franța, Polonia, Serbia, Republica Moldova. Printre participanţii la acest eveniment sportiv a luat startul şi sportiva de la CS Pandurii şi SCM Târgu Jiu, Alina Eremia, care s-a numărat printre medaliaţi. Sportiva, cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu şi CS Pandurii este  eleva antrenorului Ion Bură şi a participat pentru a doua oară la o astfel de cursă. Alina a scos un timp foarte bun, alergând 42,195 km în 3h04′. „Este un rezultat foarte bun, mai ales că sportiva noastră este la a doua cursă de maraton alergată. Pentru Alina, obiectivele de viitor vor fi legate de această probă”, a precizat antrenorul Ion Bură pentru site-ul CSM Târgu Jiu.

Performanţa este una  de excepţie pentru atlestismul gorjean dar şi pentru Alina Dumitriţa Eremia , fiind reuşită la doar patru zile după ce multipla campioană naţională de atlestism a împlinit 23 de ani.

Vizualizări: 559

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: