Debut cu dreptul pentru noul antrenor al ACS Viitorul Târgu Jiu

Antrenorul Eugen Trică a debutat cu o victorie greu de anticipat după evoluţiile destul de slabe din debutul acestui sezon ale celor de la ACS Viitorul. Echipa preluată cu doar o zi înainte de meci de Trică s-a impus la limită, scor 2-1, cu foarte mult noroc în meciul cu Politehnica Timişoara.

ACS Viitorul Târgu Jiu a deschis repede scorul, iar timişorenii au alergat după egalare, pe care au şi reuşit-o în partea a doua a meciului. Dar finalul meciului a fost dramatic, iar golul din prelungiri a adus prima victorie din campionat pentru ACS Viitorul Târgu Jiu, victorie obținută chiar la debutul pe banca tehnică a lui Eugen Trică, antrenor care vineri îl înlocuise pe Cristian Lupuț.

”O victorie foarte importantă, mai ales că jucătorii veneau după șapte meciuri din campionat în care n-au cunoscut victoria. Pentru acest succes s-au dăruit foarte mult, s-au sacrificat, au luptat pentru fiecare minge și Dumnezeu i-a răsplătit cu cele trei puncte, care sunt foarte importante pentru moralul lor, dar și pentru noi, ca staff”, a spus Trică după meci, care a surprins prin dedicarea victorie pentru fostul antrenor: „Dedic această victorie și fostului antrenor Cristian Lupuț, fiindcă este și meritul lui”.

După succesul cu Politehnica Timișoara, ACS Viitorul Târgu Jiu a urcat pe locul 15 în clasamentul Ligii 2 după opt etape, cu 6 puncte, egalând FK Csikszereda, față de care are un golaveraj superior.

În etapa următoare, a 9-a, Viitorul joacă sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare, la FC Buzău.

Vizualizări: 638

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: