Trupul unui tânăr jandarm, găsit la trei luni de la dispariție

Trupul neînsuflețit al unui tânăr de 23 de ani din Gorj, dispărut acum trei luni la Timișoara, a fost găsit în canalul Bega, fără urme de violență. Sg. maj. Nisipeanu Ionuț Mădălin a fost șef de promoție de la Școala de Subofițeri Jandarmi Drăgășani și era încadrat la Gruparea Timișoara.

„În data de 16 februarie a.c., în jurul orei 04:20, Mădălin Ionuț Nisipeanu ar fi plecat din zona Complexului Sudentesc din Timișoara cu un taxi,  iar până în prezent nu a mai revenit. Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”, transmitea în februarie Biroul de presă al Poliției Timiș.

Tânărul gorjean era militar combatant al Jandarmeriei. Acesta a absolvit Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ”Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, fiind șef de promoție.

În acea duminică dimineață, în jurul orei 4:20, Ionuț Mădălin Nisipeanu a plecat din zona Complexului Studențesc din Timișoara cu un taxi chemat de prietenul său. Cei doi fuseseră în club, iar Ionuț s-ar fi supărat, dintr-un motiv rămas necunoscut, și a vrut să plece. Suspect este că, din momentul în care s-a urcat în acel taxi, nu a mai fost văzut.

La acea vreme au fost căutări pe Bega, dar fără rezultat. Pe trupul tânărului nu au fost găsite urme de violență.

Vizualizări: 16,628

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: