Tudor, adjunctul lui Giorgi la Minprest

Adrian Tudor aşteaptă să fie numit director adjunct la Minprest în locul lui Alin Văcaru. Numirea acestuia a fost confirmată de către preşedintele PSD Gorj, fiind o chestiune de câteva zile întrucât Tudor este deja încadrat la Minprest. Adrian Tudor spune că pentru el această funcţie reprezintă o provocare.

Adrian Tudor va fi numit în funcţia de director adjunct la Minprest întrucât se bucură de sprijinul Partidului Social Democrat. „Din rândul membrilor PSD Gorj, Adrian Tudor este varianta noastră pentru funcţia de director adjunct la Minprest. Rămâne să discutăm şi cu administraţia, cu domnul director general pentru că până la urmă dânsul este cel care decide”, a declarat Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj.

La rândul său, Tudor le mulţumeşte şefilor săi de partid, care pe de altă parte nu pierd nicio ocazie în a ne spune că PSD nu face angajări şi promovări politice. „Mă onorează propunerea colegilor mei şi îi mulţumesc domnului preşedinte pentru aprecierea sa. Sunt pregătit să fac faţă acestei provocări. Pentru mine funcţia de director adjunct la Minprest este o provocare şi voi încerca să-mi fac treaba aşa cum trebuie. Eu pot fi numit oricând pentru că sunt deja angajatul Minprest, detaşat la CE Oltenia, iar Minprest mă poate rechema”, a declarat Adrian Tudor, şeful Bazei de Tratament Săcelu.

Nici faptul că va lucra cu un director implicat în scandaluri încă de la începutul mandatului nu constituie un impediment pentru Tudor. „Având în vedere că am abilităţi de comunicare nu cred că voi avea probleme de colaborare cu domnul Giorgi”, a mai precizat Adrian Tudor. Acesta este fiului directorului de la Drumuri Naţionale – secţia Gorj, Ion Tudor, dar şi finul primarului Florin Cârciumaru.

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: