Tudor Oiţă, propunerea lui Gruescu pentru Primăria Negomir

Ion Gruescu, primarul de la Negomir, îşi menţine decizia de a nu mai candida pentru un nou mandat, în ciuda speranţelor lui Florin Cârciumaru de a-l face să se răzgândească. Gruescu spune că a luat o decizie definitivă în urma discuţiilor cu familia. Primarul de la Negomir a făcut deja o propunere privind persoana care ar urma să-i ia locul. Este vorba despre Tudor Oiţă, un angajat al primăriei care se ocupă cu proiectele europene.

Ion Gruescu spune că nu sunt şanse de a reveni asupra deciziei sale. „Hotărârea mea este definitivă şi irevocabilă. Mi-am întrunit familia, a venit şi fata din Anglia, am discutat şi m-au rugat să nu candidez. Am muncit foarte mult în cei 20 de ani de primar, au fost săptămâni întregi când nu mă vedea absolut deloc. Acum 20 de ani, comuna Negomir era pe departe cea mai săracă comună din judeţ, am muncit extraordinar de mult pentru a aduce localitatea unde este acum. A fost o decizie foarte grea, am discutat şi cu prietenii mei, cu colegii, a fost şi pentru ei un şoc, dar asta este”, a declarat Gruescu.

Social-democratul şi-a găsit deja şi un înlocuitor. „În ultimii 11 ani am avut alături de mine un băiat, care a fost cea mai plăcută surpriză pentru mine dintre toţi cei pe care i-am angajat. Mai mult de 80% din ce am realizat pe fonduri europene se datorează lui, exclusiv. Ştie ce înseamnă primărie, dar mai ales proiectele pentru investiţii. Părerea mea este că altcineva nu poate să le ducă la bun sfârşit. Eu l-am convins, el l-a acceptat, îi place ceea ce face, exact cum îmi plăcea şi mie, acum 20 de ani, când am câştigat primele alegeri. Se numeşte Tudor Oiţă şi este inspector pe integrare şi fonduri europene la primărie. Deocamdată, nu este la PSD, este funcţionar public, dar va fi candidatul nostru”, a precizat Ion Gruescu.

Vizualizări: 546

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: