Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Tun marca „Şova”, povestit de sindicalistul Mitrescu

Constantin Mitrescu, liderul sindicatului Energia din cadrul Complexului Energetic Rovinari, a povestit ieri cum băga Ciurel bani cu ghiotura în casa de avocatură „Şova şi asociaţii”. Mitrescu s-a judecat cu complexul pentru drepturi băneşti de 20 de milioane de lei vechi, iar unitatea a plătit în respectiva cauză doi avocaţi de la Şova, cu 220 de milioane.

Mitrescu ne-a relatat cum s-a ajuns la această situaţie aberantă: „În primăvara anului 2008, când eram în plină negociere a contractului colectiv de muncă, Ciurel a dat dispoziţie să fiu pus absent nemotivat. Căuta să mă şicaneze, pentru că mii de salariaţi din sindicatul meu câştigaseră în instanţă drepturi băneşti şi începuserăm executările silite. Voia probabil să mă intimideze. Nu mi-am primit salariul pe cele 20 de zile în care am fost pus nemotivat şi am dat complexul în judecată, solicitând circa 20 de milioane. Am câştigat, pentru că aveam procesele verbale care demonstrau că am fost la negocieri de dimineaţa până seara. Ulterior am intrat în posesia facturilor care atestă că unitatea a plătit în acest proces, pe care l-a pierdut, 220 de milioane de lei către Casa Şova. Au fost doi avocaţi la procesul cu mine, dar din ăştia tineri, abia ieşiţi de pe băncile şcolii, şi era clar că o să piardă”. Mitrescu a câştigat procesul, dar complexul a plătit sutele de milioane către Şova.

Vizualizări: 75

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: