Tur de forţă pentru Militaru la primăriile din Colegiul 4

Deputatul PDL Severus Militaru s-a întâlnit până acum cu toţi primarii din colegiul său pentru a afla care sunt problemele financiare ale localităţilor respective. Fostul lider sindical din zona Motru a fost ieri în nu mai puţin de 7 comune, acesta mergând la Samarineşti, Văgiuleşti, Slivileşti, Dragoteşti, Borăscu, Bolboşi şi Mătăsari. Toţi primarii din aceste comune i-au cerut parlamentarului sprijin pentru a obţine cât mai mulţi bani la bugetele localităţilor respective.

            Militaru este membru în comisia de buget finanţe şi speră ca atunci când se va trece la aprobarea bugetului în Parlament va putea să promoveze amendamente prin care să fie suplimentate o parte din fondurile alocate Gorjului şi, în special, colegiului 4, acolo unde a fost el ales. Deputatul PDL spune că i-a sfătuit însă pe primari să pregătească proiectele cât mai bine pentru a putea obţine finanţare europeană, fondurile locale urmând să fie insuficiente din cauza crizei economice.

„La Ioneşti mai trebuie să merg vineri şi pot să spun că în această primă lună din mandat am luat contact cu toţi primarii din colegiu şi am trecut prin toate localităţile în care am fost mandatat de oameni să îi reprezint în Parlament. Am constatat că toată lumea are nevoie de bani şi este normal să fie aşa, însă le-am menţionat primarilor că nu trebuie să uităm de criza economică şi de bugetul insuficient din acest an. I-am sfătuit şi voi încerca să îi ajut şi pe viitor pentru a realiza proiecte care să obţină finanţare europeană pentru că aceasta este alternativa la actualul buget. Oricum, ca membru al comisiei de buget din Camera Deputaţilor, voi depune cât mai multe amendamente atunci când vom începe discuţiile pe acest subiect, în speranţa că voi reuşi să obţin în plus cât mai multe fonduri pentru localităţile din colegiul 4”, spune Militaru.

Vizualizări: 80

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: