TÂRGU JIU: Doi poliţişti, loviţi de maşină pe trecerea de pietoni

Doi agenţi de la Ordine Publică, din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, au păţit-o chiar pe o zebra pe care traversau strada pentru a ajunge în zona în care trebuiau să patruleze. O maşină condusă de o şoferiţă neatentă i-a lovit în plin. Din fericire, cei doi nu au fost răniţi grav.

Cei doi poliţişti, un bărbat şi o femeie, au fost acroşaţi de un autoturism condus de o şoferiţă în vârstă de 50 de ani, aceasta explicându-le ulterior superiorilor celor pe care i-a rănit că ar fi fost orbită de soarele pe care îl avea în faţă.

Şoferiţa a produs accidentul în timpul unui viraj la stânga, după ce s-a angajat să intre pe un bulevard de pe o stradă secundară, în zona respectivă producându-se destul de des astfel de accidente. Beleaua cu care aceasta s-a ales a avut loc la intersecţia faimoasă dintre străzile Sadoveanu şi Victoria, „faima” fiind dată de accidentele din trecut produse în zonă. Şoferii care fac virajul la stânga în intersecţia cu pricina trebuie să fie foarte buni conducători auto pentru că la traficul extrem de aglomerat de pe bulevardul Victoria doar la mica înţelegere cu cei care vin de pe drumul principal mai apucă să părăsească strada Sadoveanu, în cazul în care nu se satură de aşteptat şi virează dreapta.

Şoferiţa implicată în acest accident a fost testată cu etilotestul, aparatul indicând că nu consumase alcool înainte de a se urca la volan. Ulterior ea a fost dusă la spital pentru a i se recolta probe de sânge, leşinând şi având nevoie de ajutorul medicilor pentru a trece peste emoţiile pe care le-a avut după producerea accidentului. Cei doi agenţi de poliţie răniţi au ajuns cu o maşină a Poliţiei Rutiere la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, starea lor de sănătate nefiind gravă, ambii rămânând la locul accidentului mai multe minute după producerea evenimentului. Surse medicale afirmă că agentul de poliţie are traumatisme la mâna dreaptă, cu care s-a lovit de parbrizul maşinii, în timp ce colega sa are lovituri la un picior, după ce a fost acroşată de autoturismul implicat în accident.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: