UCB angajează asistenţi de cercetare

Universitatea Constantin Brâncuşi (UCB) din Târgu Jiu face angajări. Institutul de Cercetare, Dezvoltare şi Inovare are nevoie de doi asistenţi de cercetare ştiinţifică. Candidaţii trebuie să întrunească anumite criterii, iar condiţia minimă este de a avea studii de doctorat. Până în prezent nu s-a înscris nimeni la acest concurs.

Pentru a-şi întări departamentul de cercetare al Universităţii Constantin Brâncuşi, Senatul a solicitat rectorului Moise Bojincă aprobarea scoaterii la concurs a două posturi de asistenţi pe partea de cercetare ştiinţifică. Posturile sunt pe o perioadă de un an, începând cu data finalizării concursului, contractele putând fi încheiate cu durată parţială sau totală de lucru. „Dorim să angajăm asistenţi de cercetare întrucât în programul strategic al Universităţii este cuprinsă cerinţa de a trece de la Universitate centrată pe educaţie la Universitate centrată pe educaţie şi cercetare. Realizarea acestui deziderat nu se face decât având o echipă consistentă în domeniul cercetării. Este vorba de două posturi de cercetător ştiinţific în cadrul Institutului de Cercetare de la nivelul Senatului Universităţii. Pot participa la concurs oamenii care sunt pe domeniu de cercetare pretins şi să aibă calitatea de doctor”, a declarat Moise Bojincă, rectorul Universităţii Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu.

3 aprilie, termen limită pentru înscrieri

Înscrierile pentru aceste posturi se mai pot face până în data de 3 aprilie,  iar concursul pentru aceste posturi va avea loc în data de 5 aprilie. Examenul va consta în: analizarea rezultatelor ştiinţifice pentru profilul postului, rezultatele prezentate în dosarul de concurs sub forma unor liste de lucrări ştiinţifice şi verificarea îndeplinirii condiţiilor de ocupare a posturilor conform legii.   

Prin punerea la punct a unei baze solide în domeniul cercetării, Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu ar putea fi propulsată într-o altă categorie de clasificare.

Vizualizări: 239

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: