UCB şi Primăria, parteneri în realizarea unui studiu

Primăria Târgu Jiu va încheia un parteneriat cu Universitatea “Constantin Brâncuşi” în scopul realizării, în perioada 2010-2011, a  unei cercetări cu tema “Studiu privind relaţia administraţie publică locală-cetăţean”. Pentru întocmirea studiului, Consiliul Local a alocat suma de 50.000 lei din bugetul aferent anului 2011 UCB. Banii urmează a fi plătiţi în două tranşe. (D.M.) 

ALTE ŞTIRI PE SCURT

Premieră la teatrul de păpuşi

Copiii gorjeni vor putea în premieră piesa de teatru de păpuşi „Punguţa cu doi bani”. Basmul muzical este o adaptare după povestea lui Ion Creangă şi le este oferit celor mici de actorii Şcolii Populare de Artă din Târgu Jiu în ziua de 30 octombrie în amfiteatrul Colegiului Naţional „Tudor Vladimirescu”. Spectacolul va începe de la ora 11.30. (A.A.)

Consecinţele violenţei, prezentate deţinuţilor

Un grup format din 30 de persoane private de libertate din cadrul Penitenciarului Târgu Jiu au participat la o acţiune de informare cu privire la “Consecinţele violenţei în familie”. Acţiunea s-a desfăşurat în incinta unităţii de detenţie şi face parte din Campania de prevenire a criminalităţii, derulată de Inspectoratul Judeţean de Poliţiei în săptămâna 27 octombrie-01 noiembrie. (D.M.)

Dispar pădurarii

Direcţia Silvică Gorj se pregăteşte să întinerească personalul, deoarece aproape toţi angajaţii vor ieşi la pensie în următorii ani. „Cei mai mulţi dintre noi suntem promoţiile ’80-’81 şi nu mai este mult până ne pensionăm. Trebuie să formăm tineri care să ne ia locul”, a spus directorul Gheorghe Novac. (M.M.)

Vizualizări: 86

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: