UCB Târgu Jiu va colabora cu Primăria Peştişani

Conducerea UCB Târgu Jiu a anunţat că s-a semnat un protocol de colaborare cu Primăria localităţii Peştişani. Conform acestui protocol, reprezentanţii administrației publice locale a comunei Peștișani vor fi partenerii ai UCB în dezvoltarea sportului, în general, şi a handbalului în special.

UCB Târgu Jiu nu a găsit sprijin la autorităţile locale din Târgu Jiu dar a găsit la Peştişani. Conducerea clubului anunţă că s-a semnat un protocol cu primăria locală şi că s-a găsit înţelegere în acest sens la primarul Cosmin Pigui care va ajuta şi UCB să găsească talente dar şi comunitatea locală să se îndrepte către acest sport. „Data de 04.02.2022 va rămâne una de referință în istoria localității Peștișani și a clubului nostru sportiv. La sediul Primăriei, împreună cu domnul primar Cosmin Pigui, am semnat Protocolul de colaborare sportiv - educațională între Unitatea Administrativ Teritoriala Comuna Peștișani și Clubul Sportiv Universitar "Constantin Brâncuși" din Târgu Jiu. Începând de astăzi, autoritățile administrației publice locale ale comunei Peștișani vor fi partenerii noștri în dezvoltarea sportului, în general, a handbalului în special. În zilele următoare Protocolul de colaborare va fi semnat și de Directorul şcolar coordonator al unităților școlare de pe raza comunei Peștișani”, a anunţat oficial directorul UCB Târgu Jiu lector universitar doctor Virgil Popovici.

Din partea clubului UCB, au luat parte la eveniment, alături de conducere şi antrenorul principal al echipei de handbal masculin, profesorul Adi Gorun, iar din partea Liceului cu Program Sportiv Târgu Jiu a participat profesoara Daniela Săvulescu.

Directorul UCB a mai precizat că din ce în ce mai multe persoane fizice sau juridice, dar şi autorități ale administrației publice locale se alătură clubului sportiv universitar din Târgu Jiu, cu acelaşi scop, de dezvoltare a sportului gorjean.

Vizualizări: 1,225

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: